Horgászfesztivál AFTER!!!

Aki lemaradt volna a személyes találkozóról, azoknak is szeretnénk kedvezni...így  március 10-12 között az online megrendelésekre 15% kedvezményt adunk!

  • Horgászfesztivál_8_5

Ismét egy új tavasz köszönt ránk, az előző évekhez képest szabadabb, élhetőbb. Ezért úgy döntöttünk ismét, hogy hagyományos formában, immár 8. alkalommal rendezzük meg a Halcatraz Horgászfesztivált. Természetesen ragaszkodunk a hagyományainkhoz, és a 2 napos rendezvény alatt 15%-50% kedvezménnyel várunk minden kedves érdeklődőt Nyíregyházán a Halcatrazban.

Számunkra nagyon fontos, hogy be tudjuk mutatni, mit kínál a Halcatraz Horgászcentrum a 2023-as évben vásárlói, látogatói számára. Igazán ez volt az, amiért életre keltettük 8 éve ezt a rendezvényt. Szeretnénk elkápráztatni minden látogatót az árukészletünkkel, lenyűgözni a széles választékunkkal. Megmutatni azt, hogy 2023-ban (is) nálunk mindent (is) megtalálnak a horgászok. Igyekszünk segíteni abban is, hogy új ötleteket, praktikákat bemutassunk, hogy mindenki eredményesebb, sikeresebb horgásszá váljon. 
Ezért hazai horgászok készülnek részetekre előadásokkal, és beszélgethettek velük, kérdezhettek tőlük a rendezvény ideje alatt. Üzletünk melletti parkban egy rendezvénysátorral készülünk, külön színpaddal, Led fallal, ahol a már megszokott módon hallgathatjátok végig az előadásokat. Gyertek el és készüljünk együtt a szezonra! 
 
  • Horgászfesztivál_8_4
Természetesen a hagyományainkhoz hűen, a rendezvény a látogatóink számára INGYENES! 
 

A 8. Halcatraz Horgászfesztivál helyszíne: 

Halcatraz Horgászcentrum
4400 Nyíregyháza, Bujtos utca 46. és a mellette található park. 

A 8. Halcatraz Horgászfesztivál nyitvatartása: 

2023.03.03. (péntek) - 09:00 - 18:00 
2023.03.04. (szombat) - 08:00 - 16:00 

A 8. Halcatraz Horgászfesztivál vendégei és tervezett programja: 

 

Itt lesz velünk egy fárasztó gép, amellyel átélhetitek a legnagyobb halak fárasztásának élményét (egész nap)!

 

Minden évben igyekszünk újdonsággal kedveskedni a kedves látogatóinknak:

Fárassz úgy, mint még soha! Külön köszönet Bujáki Gézának, aki jóvoltából bárki kipróbálhatja a fárasztógépet. Különlegessége, hogy az eredetivel szinte teljesen megegyező élményt nyújt! Gyere el és próbáld ki ezt a horgász szimulátort!

 

Nem múlik el fesztivál LEDLenser bemutató nélkül, ezért Sipor Tibort és Veress Jánost keressétek a rendezvénysátorban!

A fesztivál ideje alatt kiállításra kerülnek a „leghorgászabb” autók a Toyota Titán jóvoltából:

https://toyotatitan.hu/

  • hc8 beharangozó toyotatitán

Ha megéheztél vagy kitikkadtál a sok információtól vagy a nagy fárasztástól, akkor van egy jó hírünk:

https://bit.ly/3YPpW3D

 

A Cock &Bull büfékocsija a rendezvény ideje alatt gondoskodik az éhség és szomjúság csillapításáról.

 

Akkor sem kell aggódnod, ha még nem váltottad ki 2023-ra a horgászengedélyt, mert lehetőséget biztosítunk a rendezvénysátorban engedély megújításra a Keleti Pergetők és Sporthorgászok Egyesülete jóvoltából.

 

Bízunk benne, hogy sikerült programot csinálnunk nektek március első hétvégéjére. Várunk mindenkit nagy szeretettel, készülj velünk a szezonra!