9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
0Ft Ft4291
Akciós / Új
(16)
Gyártó
(35)
(9)
(11)
(54)
(1)
(13)
(8)
(13)
(11)
(54)
(4)
Raktáron
(129)
(84)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Ragadozó halas horgok

A rabló halak horgászatának több alapfeltétele van. A két legfontosabb horgász eszköz a horgászbot és az orsó. A kiváló minőségű horgász zsinór mellett az erős ragadozóhalas horgokról is gondoskodni kell. A ragadozó halakat pergetve, vízközti szerelékekkel, vagy úszós horgászfelszereléssel is horogra csalhatjuk.

Pergetés során a wobblereinket érdemes megfelelő élességű horgokkal ellátni. Sokan nem tudják, hogy a wobblereken is érdemes cserélgetni a horgokat. A kifogott halak csontos szája tompítja a horgok élét, ezért javasoljuk a cserét időközönként. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában többféle hármas horog közül lehet választani. Akadós terepen érdemes egyágú horogra cserélni a wobbleren lévő hármas horgokat. A BKK IMP horgokat érdemes erre a célra választani! A legszélesebb méretválaszték a BKK Fangs/Spear hármas horgokból áll. A BKK Spear hármas horgokat, amelyek úgynevezett Super Slide bevonattal vannak ellátva. Megtalálható az ultralight módszerhez használható egészen kisméretű hármas horog és a csuka-harcsa horgászatához alkalmazható 5/0-ás méret is. Ahogy egy kedves ismerősünk és profi pergető horgász jellemezte számunka: Tű éles és iszonyat erős!.

A Gamakatsu ragadozó horgok a legkiválóbb anyagból készülnek, mindemellett biztos akadást garantálnak. A Gamakatsu Treble hármas horgok speciálisan élezett, japán csúcstechnológiával kerülnek forgalomba. Magic Eye technologiának köszönhetően a füle oldalról lapított így a wobbler karikájára való felhelyezés csupán csak egy mozdulat.

A VMC horgok kedvelőinek sem kell horog nélkül maradni, hiszen lehetőég nyílik választani közölük kettes és hármas horgot is. A VMC 9626 PS hármashorog a legerősebb igénybevételnek is ellenáll. A tengeri sósvizi horgászatra kifejlesztett típus így biztosan nem rozsdásodik. A háromszoros erősített Hi-carbon anyagvastagság ellenére meglepően könnyű, így nem "butítja" el a wobblerek mozgását sem.

A ragadozó horgok kategóriájában találhatjuk az úgynevezett offset, féreghorgokat. Elnevezésük a használatból erednek, hiszen gumi és plasztik csalikkal lehet őket használni. Ezeket az offset horgokat cheburashka ólommal és plasztik csalival kell kombinálni. Ezzel a csalikombinációval az akadósnak ítélt meder alját lehet átfürkészni. Az offset horog sokkal nehezebben akad le a meder alján háromágú társánál.

A ragadozó halak horgászatához, kifejezetten a süllőzésre is találunk alternatívát a webáruházban. A Gamakastu Worm 36 típusú horog süllő horgászatához lett kifejlesztve. A horog szárán található szakállak megtartják a rajta elhelyezett csalit. A Gamakatsu F-314 hororgcsalád is süllő horgászatához ajánlott, ebben az esetben nincs szakáll a horog szárán.

Bízunk benne, hogy minden rabló halas horgász megtalálja a kedvencét a webáruház kínálatában. Széles választékkal, számos gyártó kínálatából lehet választani a Halcatraz horgász webáruház felületén.

Mutass többet
Találatok száma: 213