Wobbler horog

A horgok,- akárcsak a horgászatban szinte minden- igen sokféle lehetnek. A wobblereken megtalálható horgok 80% általában klasszikus hármas horgok. A hármas horgokból is rendkívül sokfajta létezik. Egyre elterjedtebb a tógazdák körében a szakállas horgok tiltása. A szakáll nélküli horog sokkal kisebb sebet üt a hal száján és könnyebben is gyógyul. Nem ritka a wobblereken a kettes és a szimpla horgok használata.

Három személyes kedvencemet szeretném majd bemutatni, de számtalan jobbnál jobb horgok vannak jelen a piacon.
Először a BKK IMP Wobbler Horog. A BKK IMP egyágú horgok kifejezetten wobblerekhez, műcsalikhoz készültek, olyan akadós terepen, ahol a hármas horgok leakadnának. Rozsdamentes anyagának köszönhető, hogy édes és sós vízben egyaránt alkalmazható. A C&R (fogd meg és engedd vissza) jegyében készült, emiatt mikroszakállal van ellátva, ami biztos akadást jelent, de mégsem okoz komoly sérülést a halaknak. Kifejezetten erős, extra éles heggyel rendelkeznek az IMP horgok.

Következő egy igazi klasszikus a Savage Gear Horog EWG Weedless BLN. Extra nagy öblű Savage Gear egyeshorgok, dugóhúzós rögzítővel, súlyozva és forgókanállal  ellátva. Tökéletes a Real Eelek, és sok egyéb gumihal rejtett horgos tűzéséhez. A hasi ólomsúly tökéletesen kiegyensúlyozza a gumihalakat és a forgókanál pörgésével villog és rezonanciát ad le. Az erős és hosszú dugóhúzós rögzítő tökéletesen megtartja a gumicsalikat és a szerelék így sok kemény fárasztást kibír! Ezekkel az ultra hegyes, nagy öblű horgokkal a legsűrűbb akadókban, nádban, hínárban és töklevélben is bátran horgászhattok.

Végül de nem utolsó sorban a Gamakatsu Trailer Horog. Kecses húsú füles horog a Gamakatsu kínálatából. Speciális felhasználása műcsalikhoz, spinnerbait csalikhoz ideális. Ragadozóhalas horgászatra tervezték, mint egy kiegészítő horog. Hegykialakítása könnyedén üti át a keményebb, csontos szájat is. Lehetővé teszi a finnyásan táplálkozó ragadozók megakasztását. A horog lyukra előre szerelt puha hüvely a tökéletes horogtartás érdekében került kialakításra.

Az összes horgot megtalálhatjátok online és Nyíregyházi horgászboltunkban. Természetes teljes méretskálával. Valós készletről minden.

Gyártó/Forgalmazó: 

Savage Gear - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Gamakatsu - Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.

Daiwa - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

BKK - Fahal Kft, 1119 Budapest, Mohai köz 5.

VMC - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászhorog, horgászati célra.

A horog anyaga: acél

Tisztítása: -

A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 24
Lista szűrése