Szűrők
Bruttó ár
439Ft Ft5591
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(23)
(5)
(5)
(7)
(1)
(3)
(10)
(9)
(17)
(4)
Raktáron
(62)
(22)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

HÁRMAS HOROG

A hármas horgokat legtöbben a különböző műcsalikról ismerik, hiszen leggyakrabban ott találkozhatunk velük. A legtöbb wobblert, villantót, körforgót ugyanis gyárilag ilyennel (vagy ilyenekkel) szerelik, növelve ezzel a biztos akadás esélyét. Erre nagy szükség is van. Aki pergetett már életében balinra, domolykóra, az tudja, hogy időnként még így sem biztos a siker, hiszen a vehemenciájukhoz képest rendkívül gyanakvó halak tizedmásodpercek alatt meggyőződnek a megtámadott zsákmány valódiságáról és úgy „kóstolják meg”, majd köpik ki a csalinkat, hogy a két vagy akár három darab hármas horog egyik szára sem akad. Ha lekéstük a kapást, akkor üresen vontathatjuk vissza a csalinkat.

Természetesen léteznek olyan, házilag elkészíthető végszerelékek is, melyek megkötéséhez hármas horogra van szükségünk. Ezek általában fenekező harcsás, ritkán süllős végszerelékek. De mindenképpen olyanok, ahol valamilyen élőcsalit, gilisztacsokrot, kagylót, nadályt, halszeletet, döglött csalihalat kell feltűzni.

Ha a műcsalijainkon szeretnénk a horgokat cserélni, vagy esetleg az ősi magyar harcsázó módszert, a kuttyogtatást űzzük, bátran válasszunk az alábbi hármas horgok közül.

A legszélesebb palettát talán a BKK kínálja ezen a téren. A legkisebb mérettől az óriási harcsás hármas horogig mindenfélét találhatunk, minőségük pedig megkérdőjelezhetetlen. Sokan cserélik le azonnal megvásárlás után bizonyos nagy világmárkák műcsalijain található horgokat ezekre, ami sokat elárul. A Savage Gear készletei igazi csukás típusok. Nagyobb méretű műcsalikat bátran láthatunk el velük, akadásuk tökéletes. A Black Cat vagy a MadCat hármas horgai kifejezetten a harcsa horgászatára készülnek. Anyaguk, méretük, bevonatuk, erősségük mind ezt tükrözi. A feltörekvő hazai pergetőmárka, a Reiva hármas horgai igen gazdaságos áron beszerezhetőek, a gyártástechnológiájuk pedig a híres gyártók módszereivel megegyező. Különleges, fűzfalevél formájú villantóval ellátott típusokat találunk a VMC kínálatában. Ezeket a műcsalink felturbózására használhatjuk, hiszen a plusz csillogás még attraktívabbá teszi azt. A Gamakatsu nevet senki számára nem kell bemutatni, sokezer horgász használja a horgait. A márka kínálatában akár a sós víznek is ellenálló darabokat is találhatunk.

Gyártó/Forgalmazó: 

Reiva - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Savage Gear - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Gamakatsu - Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.

Black Cat - Zebco Europe GmbH, Németország, D-21255 Tostedt, Elsterbogen 12-14

Fox Rage - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

BKK - Fahal Kft, 1119 Budapest, Mohai köz 5.

VMC - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászhorog, horgászati célra.

A horog anyaga: acél

Tisztítása: -

A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 84
Lista szűrése