Szűrők
Bruttó ár
589Ft Ft7591
Akciós / Új
(2)
(14)
Csali hossz (cm)
3 12
Gyártó
(76)
(4)
(47)
(2)
(24)
(10)
(4)
(3)
(2)
(2)
(18)
(48)
(16)
(17)
(19)
(8)
(11)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(36)
Raktáron
(242)
(91)
Wobbler hossz
4cm cm21
Wobbler súly
4gr gr40
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Villantó

Ha valóban őszintén rajongsz a pergetésért, akkor ezzel érdemes elkezdeni a technika elsajátítását. A villantóval történő pergetés a legegyszerűbb módja a ragadozó halak horgászatának. Kezdő pergető horgászként érdemes ezzel a műcsali típussal elkezdeni a pergető horgászatot. Segítünk benne, hogy mégis miért!

Villantót szerintem már a legtöbb pergető horgász látott élete során. A lényege egyszerű, mint a fa ék. Kettő különböző részre bontható a villantók felépítése. Áll egy kanál részből, ami különböző méretű típusonként eltérően. A másik, de elengedhetetlen része a horog. Általában hármas horgokkal van szerelve, különböző méretben. Hihetetlenül széles a villantók repertoárja, lefedi a ragadozó halak horgászatát teljes mértékben. Kifejezetten eredményes csukázáshoz egy nagyobb méretű villantó alkalmazása. A kínálatunkban pisztrángozáshoz alkalmas, egészen pici, egyes horoggal ellátott verziót is találsz!

Nem titok, hogy hangsúlyt kell fordítani a megfelelő pergető zsinór kiválasztására villantó bevontatásakor. Nem javasoljuk a fonott zsinór használatát! Sajnos tapasztalatból kell mondjam, hogy a fonott zsinór megcsavarodik villantó bevontatásánál. Ez azt eredményezi, hogy használhatatlan lesz a továbbiakban. Fontos szabály, hogy monofil főzsinórt kell választani a villantóval történő pergetéshez! Sokkal olcsóbb megoldás, és nem fog tönkre menni bevontatáskor.

Erre a célra remek választást kínálnak ezek a termékek:

  • Sufix Advance Clear
  • Sufix Nanoline Clear
  • L&K Fine Mono Line

Mellékesnek tűnhet, de a megfelelő zsinór kiválasztása előzi meg a villantó sikeres használatát. Ezeket a zsinórokat érdemes figyelembe venni.

Remélem Te is kedvet kaptál egy kis villantózáshoz. Irány a horgász webáruház, szerezd be a megfelelő műcsalikat és menj horgászni! A megrendelt horgászcuccokat 1-2 napon belül kiszállítjuk! Bízunk benne, hogy mindent megtalálsz, amire szükséged van és élményteli lesz a horgászat.

Mutass többet
Találatok száma: 333
Lista szűrése