Szűrők
Bruttó ár
488Ft Ft7292
Gyártó
(8)
(14)
(4)
(20)
(18)
(20)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
Raktáron
(59)
(25)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Harcsázó Horog

Az édesvízi ragadozó halak legnagyobb halfajtája a szürke harcsa. A harcsa horgászatához megfelelően erős horgászfelszerelésre van szükség. A harcsázó botok és orsók mellett a harcsázó horgásznak az aprócikkekre is nagy hangsúlyt kell fektetni. A harcsázó horgászfelszerelés ismérve a túlméretes kialakítás. Mindennek extra erősnek, robosztusnak kell lennie. Az erős igénybevétel és a hosszú fárasztási idő igénybe veszi a horgászfelszerelést. Bizonyára senki sem szeretne halat veszteni egy gyenge horog vagy zsinór miatt.

A harcsázó horgokkal szintén a túlméretes megjelenés jellemző. Nem szabad hagyni, hogy a fárasztás közben kiegyenesedjen, kihajoljon a harcsázó horog. A legjobb minőségű anyagok felhasználásával, extrém horog éllel kell rendelkeznie minden egyes harcsázó horognak. A jó minőségű harcázó horog első és legfontosabb a harcsa horgászat esetében. Lehet profi harcsázó felszerelésed, de mit sem ér jó minőségű horog nélkül. A Halcatraz horgász online webáruház kínálatában biztosan találsz megfelelő ragadozó halas harcsázó horgot. Több neves gyártó is kínálja a horgait a bajuszos ellenfelekhez. Választhatunk egyágú vagy hármas horgok közül a harcsázó horgok tömkelegéből. A teljesség kedvéért sorra vesszük azokat a harcsázásra alkalmas horgokat, amelyet a Halcatraz horgász webshopban megtaláltok.

Bizonyára már nem sok olyan harcsa horgász van, aki nem ismeri a Gamakatsu horgokat. Egytől-egyig prémium termékekről beszélhetünk. Erős húsú, extra éles hegy kiképzéssel. Széles méretválasztékkal rendelkezik, így mindenki megtalálja a számára alkalmas harcsázó Gamakatsu horgot.

A BKK híres a prémium minőségű horgokról és a széles termékpalettájáról. A BKK Beastly Cat típusú horogcsalád egy erős húsú harcsázó horog, ami nem riad vissza az erős ellenfelektől. Kifejezetten nagy méretű csalikhoz ajánljuk és biztos akadást fog biztosítani a harcsa horgászata során.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni a MadCat harcsázó horgokat. A MadCat horgoknak van a legszélesebb skálája, hiszen egyágú és háromágú típusok közül lehet választani. A MadCat horgok különlegessége az A-STATIC antisz- tatikus, gumi bevonat. Minimalizálja a fém elektromos mezőjét, ami riasztja a harcsát, ezért nagyobb eséllyel vethető be.

A harcsázó horgok kínálatában a Nevis Gorilla a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező típus. Kifejezetten nagy csalikhoz ajánljuk az alkalmazását.

A harcsa horgászata valóban erős felszerelést igényel. Gondoskodj a legjobb minőségű termékek beszerzéséről, hogy büszkélkedhess a kifogott prédádról!

Gyártó/Forgalmazó: 

Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Savage Gear - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Mad Cat - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Gamakatsu - Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.

Black Cat - Zebco Europe GmbH, Németország, D-21255 Tostedt, Elsterbogen 12-14

BKK - Fahal Kft, 1119 Budapest, Mohai köz 5.

VMC - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászhorog, horgászati célra.

A horog anyaga: acél

Tisztítása: -

A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 84
Lista szűrése