Szűrők
Bruttó ár
0Ft Ft7292
Gyártó
(35)
(16)
(9)
(11)
(58)
(1)
(3)
(13)
(8)
(15)
(27)
(54)
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(25)
Méret
(1)
(1)
(1)
Raktáron
(172)
(82)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Ragadozó halas horgok

A rabló halak horgászatának több alapfeltétele van. A két legfontosabb horgász eszköz a horgászbot és az orsó. A kiváló minőségű horgász zsinór mellett az erős ragadozóhalas horgokról is gondoskodni kell. A ragadozó halakat pergetve, vízközti szerelékekkel, vagy úszós horgászfelszereléssel is horogra csalhatjuk.

Pergetés során a wobblereinket érdemes megfelelő élességű horgokkal ellátni. Sokan nem tudják, hogy a wobblereken is érdemes cserélgetni a horgokat. A kifogott halak csontos szája tompítja a horgok élét, ezért javasoljuk a cserét időközönként. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában többféle hármas horog közül lehet választani. Akadós terepen érdemes egyágú horogra cserélni a wobbleren lévő hármas horgokat. A BKK IMP horgokat érdemes erre a célra választani! A legszélesebb méretválaszték a BKK Fangs/Spear hármas horgokból áll. A BKK Spear hármas horgokat, amelyek úgynevezett Super Slide bevonattal vannak ellátva. Megtalálható az ultralight módszerhez használható egészen kisméretű hármas horog és a csuka-harcsa horgászatához alkalmazható 5/0-ás méret is. Ahogy egy kedves ismerősünk és profi pergető horgász jellemezte számunka: Tű éles és iszonyat erős!.

A Gamakatsu ragadozó horgok a legkiválóbb anyagból készülnek, mindemellett biztos akadást garantálnak. A Gamakatsu Treble hármas horgok speciálisan élezett, japán csúcstechnológiával kerülnek forgalomba. Magic Eye technologiának köszönhetően a füle oldalról lapított így a wobbler karikájára való felhelyezés csupán csak egy mozdulat.

A VMC horgok kedvelőinek sem kell horog nélkül maradni, hiszen lehetőég nyílik választani közölük kettes és hármas horgot is. A VMC 9626 PS hármashorog a legerősebb igénybevételnek is ellenáll. A tengeri sósvizi horgászatra kifejlesztett típus így biztosan nem rozsdásodik. A háromszoros erősített Hi-carbon anyagvastagság ellenére meglepően könnyű, így nem "butítja" el a wobblerek mozgását sem.

A ragadozó horgok kategóriájában találhatjuk az úgynevezett offset, féreghorgokat. Elnevezésük a használatból erednek, hiszen gumi és plasztik csalikkal lehet őket használni. Ezeket az offset horgokat cheburashka ólommal és plasztik csalival kell kombinálni. Ezzel a csalikombinációval az akadósnak ítélt meder alját lehet átfürkészni. Az offset horog sokkal nehezebben akad le a meder alján háromágú társánál.

A ragadozó halak horgászatához, kifejezetten a süllőzésre is találunk alternatívát a webáruházban. A Gamakastu Worm 36 típusú horog süllő horgászatához lett kifejlesztve. A horog szárán található szakállak megtartják a rajta elhelyezett csalit. A Gamakatsu F-314 hororgcsalád is süllő horgászatához ajánlott, ebben az esetben nincs szakáll a horog szárán.

Bízunk benne, hogy minden rabló halas horgász megtalálja a kedvencét a webáruház kínálatában. Széles választékkal, számos gyártó kínálatából lehet választani a Halcatraz horgász webáruház felületén.

Mutass többet
Találatok száma: 254
Lista szűrése