Szűrők
Bruttó ár
449Ft Ft9992
Akciós / Új
(7)
(26)
Gyártó
(53)
(7)
(2)
(88)
(53)
(98)
(20)
(6)
(1)
(28)
(96)
(7)
(141)
(16)
(15)
Legnépszerűbb termékeink
(12)
Raktáron
(264)
(369)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Pop-up

Maga a horgászat több évezredes múltra tekint vissza. Elődeink mind teljesen egyszerű módját választották a horgászatnak. Miután már horgászatnak lehetett nevezni javarészt mind élő csalikat használtak a halak horogra csalására. Ahogy fejlődött a tudomány úgy fejlődött a horgászipar is.

Hamarosan rájöttek az emberek, hogy nem csak élő csalit tudnak alkalmazni, hanem akár tésztából készült dolgokat is. Először a bojli alakult ki, majd később kezdtek el terjedni a lebegő tészta csalik. Használatuk végtelen egyszerű és abszolút hatásos. Akadnak, olyan horgász terepek ahol az aljzatot vastag iszapréteg borítja. Az ilyen helyen való horgászatot könnyíti meg a pop-up csalik. Míg az ólom lesüllyed az iszapba addig a horogelőkénket a pop-up kiemeli az iszapból és könnyedén észreveszik uszonyos barátaink.

Három darab pop-up csalit szeretnék kiemelni és bemutatni nektek, melyek személyes kedvenceim. Az első és legkedvesebb a Dynamite Baits Fluoro Pineapple & Banana Pop-up. Az össze mérete és alakja megtalálható a táskámban. Zseniális nyári pontyozásokat köszönhetek ennek a csalinak. A Dynamite Baits Florent Fluro Pop-up csalik úgy vannak kialakítva, hogy a meder színétől nagyban eltérjenek. Élénk fluo színe messziről látszik, ezért könnyű vele kapást elérni. A rendkívül élénk színű pop-up család erőteljes, tiszta illatokkal rendelkezik. A hozzáadott étvágyfokozóknak köszönhetően egy ellenállhatatlan horogcsalit alkot.

Következő a Stég palettájáról származik, ami nem más, mint a Stég Product Pop-up Smoke Ball 12-16mm-es változatai. A dobozban 2 méretű csali található meg. Gyakran szoktam hóemberként alkalmazni, hiszen erőteljesen engedi a színét a csali. Ennek a felhőnek köszönhetően ellenállhatatlan a pontyok számára. Magas aromatartalmú, erős színhatást produkáló lebegő csali található a dobozban.

Végül, de nem utolsó sorban a tavaszi pontyozások elengedhetetlen kelléke az SBS Soluble Fluoro Pop-up 10mm széria. Rendkívül apró és ellenállhatatlan csali a pontyok számára. Bár kora tavasszal a helyválasztásnak nagyobb szerepet tulajdonítok, mégis gyenge helyeken is meglepően sok kapást tudtam elérni ezzel a fajta csalival. Rengeteg nagytestű ponty megfogásához segítettek már hozzá a lebegő tésztagolyók.

Talán a nagyobb matuzsálemeket is könnyebb becsapni egy gyanútlanul lebegő pop-uppal. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 633
Lista szűrése