Szűrők
Bruttó ár
1189Ft Ft4992
Akciós / Új
(4)
(7)
Gyártó
(6)
(86)
(3)
(64)
(16)
(1)
(1)
(45)
(54)
(12)
(15)
Legnépszerűbb termékeink
(10)
Raktáron
(117)
(187)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Pop-up bojli

A lebegő csalik fogóssága napjainkban megkérdőjelezhetetlen. De a csalik összetevői fontos szerepet játszanak a fogósságukban. Alkalmazhatjuk önmagukban vagy akár egy süllyedő csalival együtt felkínálva. Szeretnék bemutatni párat a személyes kedvenceim közül, amik sokszor kihúztak már a bajból.

Először a Dynamite Baits Tutti Frutti Pop-Up 12 mm. Rentgeteg vadvízi kalandjaimon elkísért ez a remek csali. Úgy vannak kialakítva, hogy a meder színétől nagyban eltérjenek. Élénk fluo színe messziről látszik, ezért könnyű vele kapást elérni. A rendkívül élénk színű pop-up család erőteljes, tiszta illatokkal rendelkezik. Rendkívül eredményes, ha normál bojlival kombinálva egy fél vagy egy egész pop-up bojlival csalizzuk fel a horgot, meglebegtetve ily módon a szereléket.

Következő a nemrég megújult Haldorádó Legend Pellet Pop Up. Sok íze közül nem tudnék most egyet sem kiemelni hisz oly fogós az összes. Tökéletesen használható önmagában is, megemelt előkés csali felkínáláshoz, de más csalik balanszírozásához, lebegtetéséhez ajánlott igazán. Ekkor az alap csali lehet tigrismogyoró, kisebb méretű vagy felezett bojli, nagyobb csalizó pelletek, és kukoricaszemek. A Pop Up csalik a legmasszívabbak állagúak a Legend Pelletek között, ez a típus egyáltalán nem puhul fel, nem lesz kocsonyás a felszíne, nem oldódik, akár több napot is kibír a vízben.

Következő az Erdei Attila Pop Up Pellet. Talán az ananászos íz világ a legfogósabb. Erdei Attila fejlesztése alapján készült el 5 ízben és színben ez a fogós csali család. Minden körülménynek és víz típusnak megfelelő csalit tudunk csali tüskénkre vagy hajszálelőkénkre tenni. Egy dobozon belül 3 fajta méret található. 8-10-12mm-es pop up csalik vannak egy dobozon belül. Ezekkel a csalikkal lehetőség nyílik az ízek mellet a megfelelő méret kiválasztására is.

Végére hagytam a személyes kedvencemet, aminek eddig amur rekordomat köszönhetem, ami pedig nem más, mint a Mainline High Visual Pop Ups Pink Fruit Tella 15mm. A dupla erősségű íze és feltűnő színe miatt egész évben kiválóan alkalmazható, még a hideg téli hónapokban is érdemes bevetni. Én személy szerint Roni-rigen kínáltam fel egy gyönyörű augusztusi napon. És a többi, már ahogy mondani szokták, történelem.

 
Mutass többet
Találatok száma: 304
Lista szűrése