CC Moore NS1 Minis Pop Ups Bojli 8mm - CC Moore Mini Pop-Up Csali

3 990,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 26,60 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

CC Moore NS1 Minis Pop Ups Bojli 8mm - CC Moore Mini Pop-Up Csali
A CC Moore nyári újdonsága a NortheSpecials Minis, amely a méltán elhíresült NS1 széria 8mm-es „mini” változata. A friss citrusos gyümölcsök, a legendás hírű vajsav és az egyéb titkos összetevők illatát idéző csalik fényes, szinte világító színeivel vizuálisan is a táplálék felvételére ösztönzi a pontyokat. A mini lebegő bojlinak a jelentősége elsősorban a téli, hideg időszakban, az óriási nyomásnak kitett tavakon, illetve akkor van, ha a pontyok rendkívül óvatosan táplálkoznak.
Előnye, hogy a felkínálásnál csupán a hajszálelőkét emeli meg, a horog mindvégig a fenéken marad, így egy olyan érzékenyen és kritikusan kiegyensúlyozott csalit kapunk eredményül, amely nagyon könnyen és gyorsan a ponty szájába kerül. A hatását fokozhatjuk, ha a horog közvetlen közelében PVA segítségével aprómagokat, stick és bag mixet kínálunk fel. A doboz 5 különböző, élénk színű (yellow, white, pink, orange, gold) és két különböző „kimosott”, fakó hatású (pink, yellow) csalit tartalmaz. 150db-os kiszerelésben kerül forgalomba.
Az NS1 csalik tégelyében található egy kis tasak, amely néhány ml folyékony aromát (NS1 Liquid Booster) tartalmaz. Ezt ráöntve a pop up-okra, csalogatóhatásuk még jobban megnövelhető.
  • Vegyes színek
  • Édes, citrusos illat
  • Kiszerelés: 150 db/csomag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
cc-moore-779-20220502184355 Gyártó CC Moore
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!