Benzar Mix TigAIR Nut Mangó - Benzár Tigrismogyoró Csali

1 490,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Benzar Mix TigAIR Nut Mangó - Benzár Tigrismogyoró Csali
Új generációs csali, ami ötvözi a természetesség és a modernitás elemeit! Ez a TigAir Nut!
A tigrismogyoró évtizedek óta az egyik legfogósabb pontycsali, mely használhatóságának azonban több korlátja is van. Ezek közül a legfontosabb, hogy a tigrismogyoró minden körülmények között süllyedő, így lebegtetni egyáltalán nem lehet vele. Vagy mégis? Egy többéves fejlesztési folyamat eredményeként kidolgoztunk egy olyan technológiát, amely során a tigrismogyoróból kivontuk az összes nedvességet, így lebegővé alakítottuk. Igen, a TigAir Nut csalik 100%-ban lebegő tigrismogyorók. Ennek megfelelően formájuk és ízük abszolút hozza azt, amit a tigrismogyorótól elvárnánk, mégis egy olyan csali van a kezünkben, ami színezett, aromázott és LEBEG! Egy természetes csali a legprofibb methodos wafterek jellemzőivel felvértezve - ez a TigAir Nut.
A csali kemény, emiatt nem elsősorban csalitüskés felkínáláshoz ideális, hanem a hajszálelőkés csalizáshoz. Egy hegyes fűzőtűvel átszúrva a mogyorószemet egy nagyon tartós, akár 4-5 hal megfogását is lehetővé tevő csali lesz a horgunk alatt, amiért megőrülnek a pontyok!
A TigAir Nut jelenleg 7 különböző aromával érhető el, melyek között természetesen van egy natúr verzió is azokra a vizekre, ahol a pontyok már nagyon gyanakvók a természetellenes dolgokkal kapcsolatban. A csalik felhajtóereje úgy lett beállítva, hogy egy 8-as, közepesen vastag húsú horgot már nem emelnek meg teljes előkehosszban. A kisebbeket azonban igen. Ennek megfelelően nem kizárólag önmagukban lehet őket használni, hanem például egy normál tigrismogyoró kikönnyítéséhez is tökéletesek.
Érdemes kipróbálni ezeket a forradalmian új csalikat a nagy, természetes vizeken is, hiszen szelektáló hatásuk és fogósságuk kiemelkedő!
  • Kiszerelés: 15 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!