Szűrők
Bruttó ár
449Ft Ft76791
Akciós / Új
(42)
Csapágyszám
(2)
Fékrendszer, Típus
(2)
Gyártó
(1)
(299)
(1)
(2)
(1)
(1)
Hossz (m)
(1)
(1)
(2)
(2)
(5)
(1)
(2)
(4)
(4)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(1)
Méret
(1)
(1)
(1)
Pótdob anyaga
(1)
Pótdobok száma
(1)
(1)
Raktáron
(141)
(158)
Tagok száma
2 3
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Áttétel
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Benzár-Mix


Szinte minden üzletágban fontos a hitelesség. Egy horgász márkanév bevezetése sokkal egyszerűbb egy ismert sporthorgász segítségéve. Ha ez a márkanév azonos a horgász nevével, a siker elkerülhetetlen.

Benzár Zsolt hosszú és sikeres horgász pályafutása alatt óriási tapasztalatra tett szert. Ez kiváló etetőanyagain, botjain, egyéb horgászfelszerelésein keresztül most mindenki számára elérhetővé vált. Nincs az a horgász áruház, az az online horgászbolt, ami működhetne a Benzár Mix csalijai nélkül.

Természetesen a feeder horgászat adja a csali fejlesztés irányát. De nem kérdés, hogy a method technika is fontos a Benzár Mix csapatának. Az újdonságok, a legfogósabb csalik szinte garantálják a sikeres horgászatainkat.

A match horgászat szerelmeseinek sem kell csalódniuk. A csalik kimeríthetetlen sora várja a Halcatraz Horgászcentrumban. Természetesen minden horgász számára elérhetővé tettük a választékunk. A Halcatraz Horgász webshopjában is mindent megtalálnak a kedves érdeklődők.

Lehet szó állóvízi pontyozásról vagy mélyvízi keszegezésről. Kergethetjük a márnákat folyó vízen vagy a paducokat téli folyókon. Amurozhatunk nyári éjszakákon vagy az óriás pontyokat fényképezhetünk a bojlis túrákon. Horgászhatunk bodorkára jég veszte után vagy vörösszárnyú keszegre a nádban. A Benzár Zsolt által is használt etetőanyagok és csalik minden igényt kielégítenek.

A csalik sokszínűsége, az egyedi formáikkal, a legkeresettebb ízekben segítenek nekünk a sikeres horgászatainkban.

Biztos vagyok abban, hogy sokan keresitek a csodacsalit. A garantált fogás érdekében bármilyen horgászcuccot megvásárolnátok. A Benzár Mix csapata folyamatosan ezen dolgozik. Olyan csalik kerüljenek a horgászboltokba, mely minden feeder horgász igényét kielégíti.

A biztos fogást garantálni sajnos senki nem tudja. Így a cél, a sikeres horgászatok számának a növelése. Ez az a gondolat, ami segíti abban a Benzár Mix fejlesztő és tesztelő csapatát, hogy egyre jobbak legyenek. Olyan kreatív megoldások születtek így, mint:

 

  • BICOLOR METHOD POPUP
  • METHOD PUFFY
  • METHOD EGG
  • METHOD SMOKE

Tényleg csak a teljesség igénye nélkül emeltünk ki pár nevet, amit minden horgásznak ki kell próbálnia. Ezek ép úgy működnek a hagyományos fenekező horgásztechnikákkal, mint a modern fenekező szerelékekkel. A feeder felszereléssel és a method módszer használatával is. A method horgászat egy intenzív fenekező módszerré vált. Nem hiszem, hogy van pontosabb horgászat. Nem is lehet, hisz a csali az etetőanyag közepén van felkínálva a halaknak. A sikere megkérdőjelezhetetlen. Kapástalan időszakokban a kereső horgászat legjobb módszere. De ha megy a hal és bírjuk erővel. Akár 2 perces ciklusokban is vethetjük be újra a method végszerelékünket. A kapás nem marad el. A szerelékünk aljzatra érkezése után akár néhány másodperccel már számíthatunk a kapásra. Fontos, nem csak intenzíven, hanem pontosan is kell ezt a módszert művelni.


A Benzár Mix csalik kiáramlása, lebegő képessége utánozhatatlan. A felhasznált fuo színek is abban vannak a segítségünkre, hogy a halak figyelmét felkeltsék. Választhatunk oldódó pelletet vagy lebegő pelletet. De akár ezek kombinációját is: oldódó-lebegő. Csalizhatunk süllyedő csalival vagy kiegyensúlyozott csalival is. Ezt manapság waftersnek vagy lighternek is nevezik. A csalik kiválasztása előtt mindig vegyük figyelembe a horgászvíz adottságait.

Ezért fontos, hogy a horgászfelszerelésünkben több típusú csali is helyet kapjon. Mindegy milyen fenekező vagy úszós módszert választunk az adott vízen. A Benzár Mix csalijai minden módszerhez kínálnak megoldást. A biztos fogás egy jó csalin és egy jó horgászon múlik. 

Mutass többet
Találatok száma: 299
Lista szűrése