9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
589Ft Ft31991
Akciós / Új
(2)
(2)
Gyártó
(118)
Hossz (m)
(1)
(1)
(1)
Raktáron
(43)
(75)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Benzár-Mix


Szinte minden üzletágban fontos a hitelesség. Egy horgász márkanév bevezetése sokkal egyszerűbb egy ismert sporthorgász segítségéve. Ha ez a márkanév azonos a horgász nevével, a siker elkerülhetetlen.

Benzár Zsolt hosszú és sikeres horgász pályafutása alatt óriási tapasztalatra tett szert. Ez kiváló etetőanyagain, botjain, egyéb horgászfelszerelésein keresztül most mindenki számára elérhetővé vált. Nincs az a horgász áruház, az az online horgászbolt, ami működhetne a Benzár Mix csalijai nélkül.

Természetesen a feeder horgászat adja a csali fejlesztés irányát. De nem kérdés, hogy a method technika is fontos a Benzár Mix csapatának. Az újdonságok, a legfogósabb csalik szinte garantálják a sikeres horgászatainkat.

A match horgászat szerelmeseinek sem kell csalódniuk. A csalik kimeríthetetlen sora várja a Halcatraz Horgászcentrumban. Természetesen minden horgász számára elérhetővé tettük a választékunk. A Halcatraz Horgász webshopjában is mindent megtalálnak a kedves érdeklődők.

Lehet szó állóvízi pontyozásról vagy mélyvízi keszegezésről. Kergethetjük a márnákat folyó vízen vagy a paducokat téli folyókon. Amurozhatunk nyári éjszakákon vagy az óriás pontyokat fényképezhetünk a bojlis túrákon. Horgászhatunk bodorkára jég veszte után vagy vörösszárnyú keszegre a nádban. A Benzár Zsolt által is használt etetőanyagok és csalik minden igényt kielégítenek.

A csalik sokszínűsége, az egyedi formáikkal, a legkeresettebb ízekben segítenek nekünk a sikeres horgászatainkban.

Biztos vagyok abban, hogy sokan keresitek a csodacsalit. A garantált fogás érdekében bármilyen horgászcuccot megvásárolnátok. A Benzár Mix csapata folyamatosan ezen dolgozik. Olyan csalik kerüljenek a horgászboltokba, mely minden feeder horgász igényét kielégíti.

A biztos fogást garantálni sajnos senki nem tudja. Így a cél, a sikeres horgászatok számának a növelése. Ez az a gondolat, ami segíti abban a Benzár Mix fejlesztő és tesztelő csapatát, hogy egyre jobbak legyenek. Olyan kreatív megoldások születtek így, mint:

 

  • BICOLOR METHOD POPUP
  • METHOD PUFFY
  • METHOD EGG
  • METHOD SMOKE

Tényleg csak a teljesség igénye nélkül emeltünk ki pár nevet, amit minden horgásznak ki kell próbálnia. Ezek ép úgy működnek a hagyományos fenekező horgásztechnikákkal, mint a modern fenekező szerelékekkel. A feeder felszereléssel és a method módszer használatával is. A method horgászat egy intenzív fenekező módszerré vált. Nem hiszem, hogy van pontosabb horgászat. Nem is lehet, hisz a csali az etetőanyag közepén van felkínálva a halaknak. A sikere megkérdőjelezhetetlen. Kapástalan időszakokban a kereső horgászat legjobb módszere. De ha megy a hal és bírjuk erővel. Akár 2 perces ciklusokban is vethetjük be újra a method végszerelékünket. A kapás nem marad el. A szerelékünk aljzatra érkezése után akár néhány másodperccel már számíthatunk a kapásra. Fontos, nem csak intenzíven, hanem pontosan is kell ezt a módszert művelni.


A Benzár Mix csalik kiáramlása, lebegő képessége utánozhatatlan. A felhasznált fuo színek is abban vannak a segítségünkre, hogy a halak figyelmét felkeltsék. Választhatunk oldódó pelletet vagy lebegő pelletet. De akár ezek kombinációját is: oldódó-lebegő. Csalizhatunk süllyedő csalival vagy kiegyensúlyozott csalival is. Ezt manapság waftersnek vagy lighternek is nevezik. A csalik kiválasztása előtt mindig vegyük figyelembe a horgászvíz adottságait.

Ezért fontos, hogy a horgászfelszerelésünkben több típusú csali is helyet kapjon. Mindegy milyen fenekező vagy úszós módszert választunk az adott vízen. A Benzár Mix csalijai minden módszerhez kínálnak megoldást. A biztos fogás egy jó csalin és egy jó horgászon múlik. 

Mutass többet
Találatok száma: 118