Aller Aqua Classic Pellet 2mm - Benzár Mix Aller Aqua Micropellet

1 090,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 1 362,50 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Aller Aqua Classic Pellet 2mm - Benzár Mix Aller Aqua Micropellet
A különböző ponty, illetve pisztrángtápok használata manapság már cseppet sem ördögtől való, hiszen a method feeder horgászok eszköztárának szerves részét képezik ezek a granulátumok, sőt, sok helyen már elképzelhetetlen a halfogás a használatuk nélkül. Az Aller Aqua termékek a környező országokban nagyon népszerűek, hiszen beltartalmi értékük kimagasló, a pontyok, horgásszon az ember szinte bármilyen vízen, gyorsan magas tápértékű táplálékként azonosítják. Ennek megfelelően akár etetésre, akár method vagy bordás kosaras horgászathoz ideális választást jelentenek.
A Classic verzió 30% körüli fehérje tartalmú típus, amit elsősorban a felmelegedett vagy a már éppen lehűlő vízben érdemes elsősorban használni. A Bronze az erősebb, magasabb fehérjetartalmú variáns, ami a lehűlt vagy már felmelegedőben lévő vizekben lehet jó választás. A szortimentnek továbbá részét képezik keverékek is, amelyek fele-fele arányban tartalmazzák a fentebb említett két típust és jelentenek négyévszakos választást.
A Fishmeal Crushed névre keresztelt termék pedig egy etetőanyag, ami nagy százalékban tartalmazza az Aller Aqua pelletek őrleményét. Ez önmagában is tökéletesen használható method kosárba, de akár a pelletekkel keverve is megállja a helyét.
A Benzár Aller Aqua Pelletek mindegyike 800 grammos kiszerelésben kerül a boltok polcaira és áll mostantól minden horgász rendelkezésére.
  • Kiszerelés: 800 gramm
  • Méret: 2 mm
  • Classic kivitel

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!