Szűrők
Bruttó ár
449Ft Ft9992
Akciós / Új
(15)
Gyártó
(53)
(1)
(2)
(2)
(46)
(34)
(4)
(5)
(28)
(51)
(7)
(87)
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(126)
(199)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Feeder Pop-up

A feederes pop-up nem sokban különböznek a simától. Alakjuk és íz világuk is hasonló, de méretük és az alakjuk eléggé különleges is lehet.

A finom szerelékes horgászat egyik alappillére a pop-up alkalmazása. A tavaszi pontyozás egyik különlegessége a balanszírozás eltalálása. A pop-up csalik nagy általánosságban működni szoktak.

Szeretnék pár terméket bemutatni. Először a Haldorádó Tornado Pop Up XL 15 mm. A Tornado Pop Up XL egy különleges formájú, rendkívül attraktív, főzött, lebegő csali, amely napokig képes a vízben megőrizni formáját és lebegőképességét. Ez a Tornado lebegő csali egyáltalán nem puhul fel, nem lesz kocsonyás a felszíne. A tulajdonságaiból adódóan ez egy tökéletes nagyhalas csali.Egyik személyes kedvencem és előszeretettel alkalmazom hóember szerelék előállításában.

Következő a Feedermánia Pop-Up Bojli Two Tone 9mm. Teljesen új kéttónusú, erőteljes élénk színű lebegő csalik a Feedermánia kínálatából. Légmentesen záró betéttel rendelkezik az aromák megőrzése és a hosszabb eltarthatóság érdekében. Szerény véleményem szerint a 9mm egy kisebb piaci rést tölt be, hiszen elég kevés gyártó alkalmazza ezt a tökéletes méretet.

Következő egy már elég régóta piacon lévő termékcsalád, ami nem más, mint a Haldorádó Hybrid Method Pellet. A Hybrid Method Pellet egy ízes, színes, kukorica formájú lebegő csali. Tökéletesen alkalmas csali tüskés felkínálásra. Én a kezdetek óta alkalmazom és évről-évre bizonyítja fogósságát.

Következő a Promix Pop Up Pellet széria. A palettán a legintenzívebb fluo színek mellett, amelyek a víz alatti legkevesebb szűrt fényt összegyűjtve is szinte ragyognak. A sokoldalúan, mégis egyszerűen használható csali egyik kulcsa, a felhajtóerő. Megtalálható a paletta teljesen 8 és 11mm-es változatban.

Következő a Haldorádó Quatro Fluo Pop Up Boilies. Megtalálhatő 8-11-14mm-es változatokban. A Haldorádó Quatro pop up bojli négy különböző ízesítésű lebegő bojlit tartalmaz. Mind a négy változat, eltérő Fluo színekben készül, és szeparáltan helyezkednek el a dobozokban. Erős lebegőképességű csalik, amelyek önállóan vagy más süllyedő csalikkal kombinálva is rendkívül fogósak. Ez a pár darab tartozott a személyes kedvenceim közé, amelyet szerettem volna bemutatni nektek.

Még sok pop-up csalit találtok online horgászboltunkban. Ne habozzatok, rendeljétek azonnal. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 325
Lista szűrése