Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft9992
Gyártó
(39)
(7)
(2)
(78)
(39)
(86)
(20)
(5)
(28)
(84)
(7)
(141)
(8)
(10)
Legnépszerűbb termékeink
(12)
Raktáron
(200)
(356)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Pop-up

Maga a horgászat több évezredes múltra tekint vissza. Elődeink mind teljesen egyszerű módját választották a horgászatnak. Miután már horgászatnak lehetett nevezni javarészt mind élő csalikat használtak a halak horogra csalására. Ahogy fejlődött a tudomány úgy fejlődött a horgászipar is.

Hamarosan rájöttek az emberek, hogy nem csak élő csalit tudnak alkalmazni, hanem akár tésztából készült dolgokat is. Először a bojli alakult ki, majd később kezdtek el terjedni a lebegő tészta csalik. Használatuk végtelen egyszerű és abszolút hatásos. Akadnak, olyan horgász terepek ahol az aljzatot vastag iszapréteg borítja. Az ilyen helyen való horgászatot könnyíti meg a pop-up csalik. Míg az ólom lesüllyed az iszapba addig a horogelőkénket a pop-up kiemeli az iszapból és könnyedén észreveszik uszonyos barátaink.

Három darab pop-up csalit szeretnék kiemelni és bemutatni nektek, melyek személyes kedvenceim. Az első és legkedvesebb a Dynamite Baits Fluoro Pineapple & Banana Pop-up. Az össze mérete és alakja megtalálható a táskámban. Zseniális nyári pontyozásokat köszönhetek ennek a csalinak. A Dynamite Baits Florent Fluro Pop-up csalik úgy vannak kialakítva, hogy a meder színétől nagyban eltérjenek. Élénk fluo színe messziről látszik, ezért könnyű vele kapást elérni. A rendkívül élénk színű pop-up család erőteljes, tiszta illatokkal rendelkezik. A hozzáadott étvágyfokozóknak köszönhetően egy ellenállhatatlan horogcsalit alkot.

Következő a Stég palettájáról származik, ami nem más, mint a Stég Product Pop-up Smoke Ball 12-16mm-es változatai. A dobozban 2 méretű csali található meg. Gyakran szoktam hóemberként alkalmazni, hiszen erőteljesen engedi a színét a csali. Ennek a felhőnek köszönhetően ellenállhatatlan a pontyok számára. Magas aromatartalmú, erős színhatást produkáló lebegő csali található a dobozban.

Végül, de nem utolsó sorban a tavaszi pontyozások elengedhetetlen kelléke az SBS Soluble Fluoro Pop-up 10mm széria. Rendkívül apró és ellenállhatatlan csali a pontyok számára. Bár kora tavasszal a helyválasztásnak nagyobb szerepet tulajdonítok, mégis gyenge helyeken is meglepően sok kapást tudtam elérni ezzel a fajta csalival. Rengeteg nagytestű ponty megfogásához segítettek már hozzá a lebegő tésztagolyók.

Talán a nagyobb matuzsálemeket is könnyebb becsapni egy gyanútlanul lebegő pop-uppal. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 556
Lista szűrése