Ragadozóhalas termékajánló - 2023 ősz

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...
  • 2023 osz

Annak ellenére, hogy a nappali hőség még velünk maradt, egyre inkább érezhető, hogy az ősz már itt van a sarkunkban és hamarosan idén is beköszönt. Növekszik a csapadékos napok száma, egyre hamarabb sötétedik, az éjszakák már hűvösebbek. A horgászat szempontjából viszont az ősz egy nagyszerű évszak, hiszen véget ér a klasszikus horgászszezon, a hobbipecások jelentős része elrakja a felszerelését, a folyók, tavak pedig lecsendesednek. Az őszi időszak kiváló lehetőséget kínál a ragadozóhalak horgászatára, ehhez ajánlunk néhány terméket az alábbiakban:
 

HA ŐSZ, AKKOR HŰVÖS

 

  • huvos

Az ősz sok horgász kedvence, hiszen a rekkenő hőség már nem gyötör bennünket, a hideg viszont még korántsem kényelmetlen mértékű. Valójában az őszi hőmérséklet az egyik leginkább ideális állapot, viszont nem árt, ha előkerülnek a hosszú, melegebb ruhadarabok.

 

Gamakatsu Thermo ruha – ebben nem érhet bennünket meglepetésként a hűvös, szeles idő, a nadrágot és a kabátot pedig akár külön is viselhetjük. (Egy megfelelő aláöltözettel már a télre is felkészíthetjük magunkat vele!)

Fox Rage Ragewear Hoody – utcán is bátran viselhető, de a parton vagy a csónakban is jó szolgálatot tehet! 

FOX Camo melegvizes ülőke - Akár csónakból, akár partról horgászunk, rendkívüli mértékben növelhetjük a komfortérzetünket, ha nem hideg felületen kell ülnünk! Az egészségünk mindennél fontosabb!

(Egyéb ruházat ITT, ITT és ITT!)

HA ŐSZ, AKKOR SÖTÉT

  • lampa

A hideg évszakok közeledtével a nappalok is egyre rövidülnek. Olykor meglepetésként érhet bennünket a hirtelen beálló sötétség vagy köd – persze csak ha nincs egy jó lámpánk!

 

Led Lenser ML4 kempinglámpa - Kicsi, könnyű, hasznos! A csónak vagy a parti horgászhely bevilágításához tökéletes. IP66-os védettséggel!

Fox Halo AL1000C kézi lámpa - Viszonylag kis mérete ellenére óriási fényerővel és teljesítménnyel bír! USB-s töltési lehetőség, 3 üzemmód, fókuszálhatóság!

(További világító berendezések ITT!)


HA ŐSZ, AKKOR NEDVES

  • nedves

Az ősz bizony együtt jár a csapadékkal. Ez viszont csak akkor okoz kellemetlenséget, ha nem vagyunk rá felkészülve!

 

Fox Rage Light Camo pergető kabát - Átázott ruházatban nem lehet kényelmesen horgászni, ráadásul a meghűlés esélye is megnő. Egy minőségi esőkabát megvédhet bennünket ettől.

Gamakatsu G-Neo Boots - Egy pár megbízható csizma aranyat ér a sáros, vizes környezetben. Az már csak hab a tortán, ha a thermo tulajdonságának köszönhetően még a lábunk sem fog fázni benne.

(Egyéb ESŐRUHÁK és CSIZMÁK!)
 

HA ŐSZ, AKKOR SZELES

  • szeles

A szélfújás egy igen kellemetlen jelenség, ami több szempontból is megnehezítheti a pecánkat. A hőmérséklet még enyhe időben is sokkal alacsonyabbnak tűnik, ha fúj a szél. Védekezzünk ellene!

 

Imax Tuna Beanie - Ha fázol, vegyél fel sapkát! – tartja a mondás. A fejünkön keresztül leadott hőt tartsuk benn - lehetőleg egy olyan termékkel, amelyről mindenki láthatja, hogy a pergetés szerelmesei vagyunk!

Thermaltec Thermo Zokni - A komfortérzetünket nagyban javíthatja, ha a bakancsunkban egy pár meleg, száraz zoknit viselünk.

(SAPKÁK, ZOKNIK)

HA ŐSZ, AKKOR CSUKÁS

  • csuka

Ha megkérdeznénk, hogy az ősz minek a szezonja, a legtöbb horgász biztosan rávágná, hogy a csukázásé. Valóban így van ez, itt az ideje tehát beszerezni az ehhez szükséges felszerelést!

 

Savage Gear Craft Cannibal 4db – Az egyik legfogósabb csukás gumi a Savage Gear-től, 4 darabos kiszerelésben, különböző méretben és színben!

Rapala támolygók – A világ leghíresebb műcsaligyártója természetesen a csukákat sem hagyja nyugodni!

Fox Rage Warrior csukázó bot – A felszerelés alapvető, elsőszámú eleme. Ha most kezded a csukázást, kiváló választás!

(Más csukás felszerelések ITT, ITT, ITT!)


Természetesen a listát még számtalan egyéb termékkel ki lehetne egészíteni, de ez csak egy kis kedvcsináló, amiből inspirálódhatunk, ha magunknak vásárolnánk az őszre, esetleg ajándékötletet keresünk. Jó pecát, élvezzük ki a varázslatos ŐSZI pergetés minden pillanatát!