Szűrők
Bruttó ár
1988Ft Ft75591
Akciós / Új
(15)
Gyártó
(24)
(66)
(33)
(5)
(54)
(10)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(9)
(31)
Méret
(23)
(24)
(6)
(22)
(22)
(18)
(23)
Raktáron
(76)
(121)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Esőruha horgászoknak

Az esős időjárás könnyedén tönkreteheti a már hetek óta eltervezett horgászatunkat. Senki sem élvezné, hogy a hatalmas készülődést egy hirtelen feljött eső elmossa. A gyártók erre a hiányosságra hamar rájöttek és futószalagon kezdték el gyártani a jobbnál jobbminőségű esőruhákat.

Maguknak az esőruháknak is több fajtája van. Vannak egyszerű alsó és felső résszel rendelkező szettek és találhatunk egyszerű zubbonyt is. Online horgászboltunkban mind a két fajtára találtok több példát is.
Én személy szerint 2 fajta esőruhát szoktam használni. Az egyik a Carp Zoom Tornado Esőruha - Carp Zoom Vízlepergető Esőkabát és Nadrág. Ellenálló, gumírozott anyagból készült kétrészes esőruha. A felsőrész csuklója gumírozott, megakadályozza az eső bejutását. A kapucni a nyakrésznél található madzaggal összehúzható, a nadrág dereka gumírozott. A cipzár masszív kialakítású, összehúzás után patentokkal ellátott résszel teljes hosszában elrejthető, így kizárt annak a lehetősége, hogy a cipzáron keresztül nedvesség jusson a ruha alá. A felsőrészre két nagyméretű zseb és elöl hátul fényvisszaverő csík került. Kis helyet foglal, a tavaszi és őszi változékony időjárás alkalmával hasznos kiegészítő. Ezt a szettet gyors nyári záporok alkalmával szoktam alkalmazni. Rendkívül apróra össze lehet hajtani a teljes szettet és egy pici tasakban akárhova magunkkal vihetjük.
A komolyabb tavaszi esők alkalmával én is elő szoktam venni a komolyabb szettem a Fox Camo RS 10K Jacket Light Weight és a Fox Camo RS 10K Trousers LW Light Weight. Egyedi Fox Camo minta, szakadásmentes poliészter anyagból készült. Ideális horgász nadrág változékony időjárás esetén tavasszal és ősszel. A nyári záporok ellen is biztos vízhatlan viseletet jelent horgászat során, de utcára is bátran felvehető. A nadrág és a kabát is S/M/L/XL/XXL/XXXL méretekben megtalálható a web shopunkban. Maga ruha együttes 20,000mm-es nyomásnak ellenálló anyagból készült. A nadrágnál mind a zsebek és mind a nadrág alja zipzárakkal van ellátva. A zipzárak kialakításukból eredően vízállóak szintén, mint akár a teljes ruha. Kitűnő választás a komolyabb esőzések idejére. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 87 + 110 rejtett
Lista szűrése