Szűrők
Bruttó ár
2989Ft Ft15491
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(2)
(2)
(6)
(2)
(2)
(4)
(10)
(1)
(3)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(1)
(2)
Raktáron
(13)
(21)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász zokni

Azokban, akik csak messziről láttak már horgászni embereket, fel sem merül, miért is kellene külön zoknit vásárolni a horgászathoz. 

Azonban azok, akik már fogtak botot a kezükbe, ültek már csónakban vagy virrasztottak egy-egy hideg éjszakán a kapásjelzőket figyelve, nekik nem kell magyarázni, miért is van szükség speciálisan horgászoknak kifejlesztett zoknikra.

Az anyagnak egyszerre kell jó hőtartó képességgel rendelkeznie és víztaszítónak lennie, és persze az sem baj, ha kényelmes és tartós.

Ezt tudják az általunk forgalmazott horgász zoknik!

Télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is.

A zokni nemcsak melegíti, hanem védi is a lábat, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen anyagból van – nem árt, ha strapabíró, hiszen elég nagy terhelésnek, folyamatos súrlódásnak van kitéve a cipőben, csizmában. Fontos emellett, hogy a láb megfelelően tudjon szellőzni. Ha ez nem valósul meg, a láb beizzad, és kellemetlen szagú lesz. Sok probléma forrása lehet egy rosszul megválasztott zokni, ezért mindenképpen érdemes odafigyelni arra, hogy a zokni legalább 80-90 százalékban természetes anyagból készüljön.

Illeszkedés szempontjából egy zokni kétféleképpen lehet rossz: vagy túl szoros, vagy túl laza. A túl laza zoknival az a gond, hogy lecsúszik, meggyűrődik, így pedig nagyon hamar kényelmetlenné válhat, és nemhogy megvédi a lábat attól, hogy feltörje a cipő, inkább hozzájárul. A túl szoros zokni fájdalmasan elszorítja a lábat, rontja a keringést, és a vizesedéshez is hozzá tud járulni. Az ideális zokni szépen, pontosan illeszkedik a lábra, de nem szorítja. Ha végig kellően rugalmas, jó eséllyel nem lehet túl szoros.

Mutass többet
Találatok száma: 34
Lista szűrése