Szűrők
Bruttó ár
1049Ft Ft7991
Csali hossz (cm)
7 27
Csapágyszám
(1)
Gyártó
(78)
Legnépszerűbb termékeink
(78)
Raktáron
(54)
(24)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Westin gumihal

Westin plasztik csalik


Sok pergető horgász szereti a gumiból készült csalikat és ezek a horgászok biztosan találkoztak már a Westin névvel és csalijaival. Ez a cég sokfajta műcsalit készít és szinte minden területet lefed a pergető horgászatban. Legyen szó akár süllős szerelékről, csukásról vagy éppen kicsi akár nagyobb méretű sügérekről, náluk mindenre meg lehet találni a megfelelő méretű csalit. A horgászboltunkban megtalálható sok változata ezeknek a Westin plasztik csaliknak. Mindegyiknek van egy kis sajátossága ami miatt mindegyik másra használható:

  • Westin Ricky the Roach Shadtail.

A Ricky the roach egy nagyon élethű bodorkára hasonlító csali. Egy korong alakú farokkal van ellátva emiatt horgászat közben erős vibrációt kelt ami sok hal érdeklődését kelthetifel. A tulajdonsága miatt ezt a csalit ajánlatos gyors mozdulatokkal használni hogy kihasználjuk ezt a mozgást. Csuka horgászatra tökéletesen használható.

  • Westin ShadTeez.

Ennek a csalinak a mozgása kicsit eltér a többitől. A kialakítása miatt jobbra balra dülöngélve halad és eközben a farka is ver természetesen így sok ingert küld a halak számára. Sügér, csuka és süllő horgászatra ajánlják a készítőik.

  • Westin ShadTeez Slim.

A ShadTeez családba tartozik ez a csali is viszont itt a test csinosabb, vékonyabbra lett tervezve. A mozgás itt is hasonló mint a nagyobb testűnél, de kapunk még mellé egy jobbra-balra kimozgást is, nem csak a dőléseket. Szintén sügér, csuka és süllő pergetéshez készített csalik.

  • Westin KickTeez ST.

A speciális kialakításnak köszönhetően ennek a csalinak a korongja különleges magas rezgésekkel stimulálja a halakat. Tervezői gondoltak a kezdő horgászokra is, így egy üreges belsővel látták el. Semmi más dolgunk nincs, csak megtalálni a megfelelő méretű horgot és végig vezetni az előre elkészített járaton. Sügér és süllő szerelékekhez ajánlott.

  • Westin BullTeez Shadtail.

A csukák szerelmeseinek egyszer biztosan ki kell próbálnia ezt a csodálatosan megtervezett csalit. Csuka horgászatra lett kialakítva az elejétől fogva és a már  többször is említett korong típusú farokkal látták el. Ennek köszönhetően akár lassan vagy gyorsan is vezethetjük a csalit. A Westin plasztikon egy egy vágás található alul és felül is, így offset horoggal is tudjuk használni. Kifejezetten csuka pergetésre ajánlott.

Szinte mindegyik Westin gumihalnak a festése kézzel történik, ezért kicsit egyediek mind. Megtalálható az összes csaliból a természetes szín és a rikító is, ha éppen úgy érezzük, hogy az a megfelelő számunkra az adott időben.

Legyen szó akár kapitális csukákról, nehezen megfogható süllőkről vagy éppen kis sügérről itt mindenre megtalálható a jó Westin csali. Remélem mindenkinek kedve támadt kipróbálni ezeket a nagyszerű plasztik csalikat én biztos használni fogom őket. Köszönöm, hogy végig olvastátok ezt a kis bemutatót. Ha bármelyik termék felkeltette az érdeklődéseteket, akkor látogassátok meg a weboldalunkat vagy horgászboltunkat.

Mutass többet
Találatok száma: 78
Lista szűrése