Szűrők
Bruttó ár
289Ft Ft16991
Akciós / Új
(33)
(12)
Gyártó
(95)
(6)
(7)
(6)
(23)
(58)
(25)
(4)
(7)
(53)
(3)
(5)
(1)
(22)
(59)
(21)
(15)
(1)
(6)
(33)
(1)
(10)
(2)
(46)
(8)
(4)
(39)
Legnépszerűbb termékeink
(25)
(5)
(282)
Raktáron
(366)
(210)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Ragadozóhalas horgászat kellékei

A ragadozóhalak horgászatának régi hagyománya van hazánkban. A legtöbb rablóhal fárasztása hatalmas élmény, így nem elhanyagolható ezek megfogásának sportértéke sem. Emellett számtalan recept létezi, amelyek alapján ízletes étel készíthető belőlük. Különösen igaz ez mondjuk a süllőre, amely fejedelmi fogás, vagy akár a harcsára, amelynek elkészítésére számtalan mód kínálkozik.

Természetesen a ragadozóhalakat nem csak a húshorgászok, hanem a horgászatra sportként vagy hobbiként tekintők is szívesen veszik üldözőbe. Ezek becsapása némileg nehezebb, mint a békés társaiké, ezért mindig valamilyen agyafúrt trükköt igényelnek. Erre számtalan módszer közül választhatunk a passzív, letett botos megoldástól kezdve a parti pergetésig vagy a csónakos vertikális módszerig. Mindegy, hogy ezek közül melyiknek hódolunk, számtalan olyan aprócikk van, amelyekre szükségünk lesz. Olyan eszközök ezek, melyek talán nem képezik a felszerelésünk fő gerincét, de elengedhetetlenek a sikeres halfogáshoz. Közülük számos olyan darab található, melyek a kapástalan időszakokban jöhetnek jól.

A horgászat mint szakma és mint piac elképesztő mértékű fejlődésen ment át az elmúlt években, évtizedekben. A peca ma már nem egészen az, ami régen volt, amikor egy egyszerű felszerelés elegendő volt a halfogáshoz. Mára már számtalan olyan eszköz áll rendelkezésünkre, melyek a halfogáshoz szükségesek. Így a felszerelés összeállítása nemhogy egyszerűsödött volna, hanem sokkal nagyobb szakértelmet igényel. A telepített halastavak példányai meglepő gyorsasággal tanulnak meg mindent, így a végszerelékek, felszerelések állandó fejlesztése elengedhetetlen.

A különböző csörgőbetétek, úszók, előkék, rögzítő csavarok, egyéb hasonló apróságok mind azt a célt szolgálják, hogy a választott végszereléket megfelelően elkészíthessük és sikerrel eredhessünk a kiszemelt célhal nyomába. Bizonyos módszerekhez szükséges végszerelékek némelyike el sem képzelhető ezek nélkül, hiszen alapvető elemei annak.

Ebben a kategóriában minden olyan termék megtalálható, amely valamilyen módon kapcsolódik a ragadozóhalas horgászathoz, de máshová nehezen besorolható lett volna. Érdemes közöttük böngészni!

Mutass többet
Találatok száma: 576
Lista szűrése