Szűrők
Bruttó ár
488Ft Ft4291
Gyártó
(5)
(22)
(10)
(15)
(4)
(14)
Legnépszerűbb termékeink
(63)
Raktáron
(59)
(22)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Cheburashka

A ragadozóhalas horgászat népszerűsége Magyarországon töretlen. Egy olyan módszer ez, amelynek igazból még valódi szezonja sincs, hiszen az év minden napján űzhető. Ennek köszönhetően egyre többen hódolnak ennek a szenvedélynek. Semmihez sem hasonlítható élmény egy ragadozóhal megakasztása, fárasztása. Rendkívül látványos küzdelem, ahogyan megpróbálja kiszabadítani saját magát a horgok csapdájából.

A ragadozóhalak megfogására számtalan mód kínálkozik. Az egyik legnépszerűbb ezek közül a műcsalis, gumihalas megoldás. Ráadásul még a különböző plasztik csalik felkínálására is több lehetőség van. A jighorog mellett a másik igen elterjedt típus a cheburashka. Nevét az alakja miatt a jól ismert orosz mesefigura után kapta. Ez nem más, mint egy gömb alakú súly, két füllel ellátva. A súly nagyon sok féle méretben elérhető, a legkisebb 1-2 g-os fejtől kezdve az egészen nagy, akár harcsás méretekig. A cheburashkával szerelt gumik mozgása rendkívül eleven, így a legóvatosabb ragadozók figyelmét is felkeltik. Sokkal szabadabb mozgást tesz lehetővé a csali számára, ezen kívül kisebb a leakadás veszélye is, mivel a horog hegye rejtve van. Az akadás természetesen ettől függetlenül ugyanolyan stabilan megtörténik.

A csalik cseréje is sokkal könnyebb és gyorsabb. A cheburashka fejen keresztül dugott drótot kihúzva mind a csali, mind a fej egyszerűen cserélhetővé válik. Így rendkívül gyorsan alkalmazkodni tudunk a körülményekhez, ami sok esetben a biztos fogás és a sikeres horgászat kulcsa.

A cheburashkáknak is több típusa van. A Cheburashka L&K Winged Jig egy különleges, lappal ellátott darab. Ugyanettől a gyártótól találunk halfej alakú L&K Fish Head típus, ami sokkal élethűbb külsőt kölcsönöz a plasztik csalinak. A Kamasaki és a Wizard cheburashka palettája igen széles, az összes szükséges méretet megtalálhatjuk közte. A VMC Tungsten Moscow Fluorashka ólom helyett volfram alapanyagból készült és fluo színben pompázik. Ottó Bácsi Cseburaskái pedig a piacon egyedülálló lila színt kaptak. A Spro Freestyle Eyed Bottom Jig sötétben világító, szemet mintázó darab, amely igen ritkamás gyártók esetében.

A Halcatraz Horgászcentrum kínálatában minden fent említett típus megtalálható!

CHEBURASHKA

Gyártó/Forgalmazó:

Energofish - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
L&K - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
Spro Freestyle - Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.
VMC -  Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3
Wizard -  Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A ragadozó halas pergető horgászat súlyozott kiegészítő kelléke, mely összekapcsolja a horgozott, súly nélküli műcsalit a főzsinórral.
Cheburashkak anyaga: fém
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
Mutass többet
Találatok száma: 81
Lista szűrése