Szűrők
Bruttó ár
889Ft Ft12591
Akciós / Új
(2)
Gyártó
(4)
(2)
(5)
(12)
(15)
(2)
(4)
(2)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(35)
(13)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Előke süllyesztő

Mikor van szükség előke süllyesztőre avagy előkesúlyra?

Amennyiben gyakran használsz pop-up csalit horgászat közben, akkor érdemes használni az előbb említett praktikus horgászfelszerelést. Az előkesúly használata gyerekjáték. A horogelőkére kell felhelyezni, hogy a zsinór a meder alján maradjon. A segítségével a pop-up csalik által előidézett felhajtóerő nem fogja a meder aljától elemelni a zsinórt. Nagyban segíti a pop-up súly használata az álcázást. A csali környékén ólálkodó pontyok, amurok nem fognak beleakadni az előkezsinórba. Különböző méretű és gyártmányú előkesüllyesztők közül lehet választani a Halcatraz horgászbolt kínálatában.

Szeretnénk megkülönböztetni három fajta előkesüllyesztő eszközt.

Az első és legnépszerűbb lehetőség az úgynevezett ólompaszta. Bojlis horgászok köreiben elterjedt a használata, de a modern feeder horgászatban is bátran használható. Szabadon formázható, minden évszakban alkalmazható. Akár egy kisebb darabot letépve, húzd át néhányszor vele az előkezsinórt. Remekül fog süllyedni ezután a mozzanat után az előkéd. Elérhető a webshopban több gyártó ólompasztája:

  • Korda
  • Fox
  • CarpZoom

Nézzük meg a további előkesüllyesztő eszközötöket. Az előkesüllyesztő ütköző könnyen rácsúszik a horogelőkére vagy főzsinórra és biztosítja, hogy a szerelék minden része a vízfenéken maradjon. Az ólompasztával ellentétben ezt már a horog megkötésekor fel kell helyezni a zsinórra. Nem lehet olyan szabadon dolgozni vele, mint az ólompasztával. Cserébe viszont, ha felkerül, nem kopik le a zsinórról horgászat közben. A kínálatunkban a Korda Sinkers előkesüllyesztők a legnépszerűbbek. Elérhető iszap és növény zöld színben kettő különböző méretben. A megfelelő pop-up kiválasztása után érdemes a zsinórra helyezni. Úgynevezett Tungsten, azaz wolfram anyaggal van átitatva, innen ered a süllyedő képessége.

A harmadik fajta előkesüllyesztő az úgynevezett pop-up súly. Lebegő csali ellensúlyozó eszköz, amit a zsinór roncsolódása nélkül is lehet alkalmazni. Könnyen és a zsinór sérülése nélkül felhelyezhető a horogelőkére. A Fox kínálatában több féle méretű pop-up súly található. A csomagban található szilikon cső segítségével könnyedén felhelyezhető az előkére. Egyszerűen csak rá kell nyomni az előkére és máris rögzül.

A legújabb előkesúly a piacon a Korda Balancing Weights. A balanszírozó súlyok használhatók a legtöbb pop-up szerelék ellensúlyozására, ez különösen akkor hasznos, ha Nacked Chod rigeket használunk. Gyorsan cserélhetők, emiatt tökéletesek, amikor megpróbálják kritikusan egyensúlyba hozni a horogcsalikat. Nem vesznek el és újra felhasználhatók, vagyis örökké tartanak, ha nem ejti a fűbe a horgász. Ezt a kis súlyt úgy tervezték, hogy a forgóra lehessen felhelyezni. 11-es méretű forgóhoz lett optimalizálva, amit egy fogó segítségével kell felhelyezni.

Remélem sikerül a Halcatraz horgász webáruház kínálatából megfelelő előkesüllyesztő – pop-up súlyt találni a horgászathoz.

Mutass többet
Találatok száma: 48
Lista szűrése