Korda Dark Matter Balancing Weights - Korda Balanszírozó Súly Mix

3 990,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 266,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Korda Dark Matter Balancing Weights - Korda Balanszírozó Súly Mix
 
A Korda Dark Matter Balancing Weights - pop-up rigekhez kifejlesztett balanszírozó súlyok 0,30g; 0,35g; 0,40g; 0,50g-os, vagy vegyes (Mixed) méretekben kerülnek forgalomba. Új, innovatív, tungsten anyagból készülő, könnyedén kicserélhető balanszírozó súlyokkal jelent meg a Korda cég elsőként a piacon.
 
A 11-es méretű forgóra illeszthető, és a pop-up felhajtó erejének megfelelő súllyal tökéletesre balanszírozható a választott szerelékünk. Ideálisak a Chod, Hinge-Stiff, Spinner rigekhez, és az ólompaszta helyett tökéletes alternatívát kínálnak. Tiszta volfrámból készülnek, amely sokkal sűrűbb, mint a többi volfrámmal töltött gumitermék, remek méret / tömeg arányukkal, amely létrehozza a tökéletes szereléket.
 
A balanszírozó súlyok használhatók a legtöbb pop-up szerelék ellensúlyozására, ez különösen akkor hasznos, ha un. Nacked Chod rigeket használunk, ahol trükkös lehet ráhelyezni az ellensúlyt. Gyorsan cserélhetők, emiatt tökéletesek, amikor megpróbálják kritikusan egyensúlyba hozni a horogcsalikat. Nem vesznek el és újra felhasználhatók, vagyis örökké tartanak, ha nem ejti a fűbe.
  • Kiszerelés: 15 db/csomag
 
 

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-8833 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!