Korda Dark Matter Balancing Weights - Korda Balanszírozó Súly 0,35 gramm

2 890,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 289,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Korda Dark Matter Balancing Weights - Korda Balanszírozó Súly 0,35 gramm
A Korda Dark Matter Balancing Weights - pop-up rigekhez kifejlesztett balanszírozó súlyok 0,30g; 0,35g; 0,40g; 0,50g-os, vagy vegyes (Mixed) méretekben kerülnek forgalomba. Új, innovatív, tungsten anyagból készülő, könnyedén kicserélhető balanszírozó súlyokkal jelent meg a Korda cég elsőként a piacon.
A 11-es méretű forgóra illeszthető, és a pop-up felhajtó erejének megfelelő súllyal tökéletesre balanszírozható a választott szerelékünk. Ideálisak a Chod, Hinge-Stiff, Spinner rigekhez, és az ólompaszta helyett tökéletes alternatívát kínálnak. Tiszta volfrámból készülnek, amely sokkal sűrűbb, mint a többi volfrámmal töltött gumitermék, remek méret / tömeg arányukkal, amely létrehozza a tökéletes szereléket.
A balanszírozó súlyok használhatók a legtöbb pop-up szerelék ellensúlyozására, ez különösen akkor hasznos, ha un. Nacked Chod rigeket használunk, ahol trükkös lehet ráhelyezni az ellensúlyt. Gyorsan cserélhetők, emiatt tökéletesek, amikor megpróbálják kritikusan egyensúlyba hozni a horogcsalikat. Nem vesznek el és újra felhasználhatók, vagyis örökké tartanak, ha nem ejti a fűbe.
  • Kiszerelés: 10 db/csomag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kocsis Balázs
2021-05-18 21:48
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!