Szűrők
Bruttó ár
829Ft Ft5991
Akciós / Új
(2)
(18)
Gyártó
(7)
(16)
(3)
(6)
(3)
(12)
(1)
(25)
(5)
(77)
(2)
(1)
(12)
(2)
(16)
(14)
(6)
(19)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(14)
(2)
(5)
Raktáron
(121)
(104)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Micro pelletek

A kisméretű etető pelletek csalogató hatása igen látványos. Kifejezetten ajánlott a használatuk apróhalasvizeken. A pelletek hagynak vízközt nyomot, nem húzzák le a víz fenékre a kis méretű halakat, ezzel is szelektálva a halméretet.

A Micro Pellet 2 mm-es és 4mm-es változatban elérhető a legtöbb márkánál. Állatlában ezek olyan szemekből állnak amelyek vízbe érve nagyon gyorsan elkezdik csalogatni a halakat. Nagy előnyük hogy megázva sem veszítik el formájukat. Etetőanyagba keverve, tovább növelhetjük annak hatékonyságát és csalogató erejét. Az ajánlott adagolási mennyiség az etetőanyaghoz 20-40% között a leghatékonyabb attól függően, hogy mennyire szeretnénk tartalmas etetést csinálni.

Önmagában is használható több módszerrel is:

  • Method kosár
  • Pva Bag
  • Spomb vagy etető rakéta
  • Etetőcsésze
  • Pellet kosár vagy bordás kosár

Szinte minden ízben megtalálhatóak már ezek a pelletek, így tökéletesen tudjuk párosítani a már meglévő csalikkal is akár.

Elkészítésük nagyon egyszerű. Felhasználási módtól függően adagoljunk hozzá egy kevés vizet ameddig a kívánt állagot el nem érjük. Mi a Halcatraznál is arra törekedtünk hogy a saját micro pelletünk a legjobb minőségű legyen amit a vásárlóinknak kínálunk. Így létrehoztunk három ízt:

  • Erdei gyümölcs
  • Fűszer mix
  • Zöld kagyló

Ezek az ízek minden helyzetre megoldást nyújtanak akár legyen hideg, meleg vagy lehűlő a víz. Segítségével a csali körül egy rendkívül koncentrált etetés hozható létre. Apró, 2mm-es hallisztes, halolajos pelletszemekből áll, az adott ízre jellemző színű pici színes morzsákkal kiegészítve. Kiemelkedő beltartalmi értékekkel bír, így a nagyobb halak figyelmét is felkelti. Ezek a micro pelletek álltalában vízbe érve 8-12 mádosperc után szinte robbanásszerűen bontanak. Ez az idő elég arra, hogy a mélyebb vízzel rendelkező bányatavakban is a fenékre érjen a kosár a kioldódás előtt. A pelletszemekből rögtön elkezdenek a szabad aminosavak, fehérjék, olajok kioldódni, a kosárhoz húzva a környék halait. A pellet lassan oldódik, így a vízben sokáig az etetésen marad, a kisebb áramlatok sem sodorják el.

Remélem eredményesebbek leszenek a horgászatok ezekkel az információkkal és sikerült ma is új információt szerezni.

Mutass többet
Találatok száma: 225
Lista szűrése