9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
829Ft Ft3492
Akciós / Új
(3)
Gyártó
(7)
(6)
(3)
(3)
(11)
(1)
(11)
(3)
(41)
(2)
(10)
(2)
(10)
(7)
(6)
(7)
Raktáron
(61)
(66)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Micro pelletek

A kisméretű etető pelletek csalogató hatása igen látványos. Kifejezetten ajánlott a használatuk apróhalasvizeken. A pelletek hagynak vízközt nyomot, nem húzzák le a víz fenékre a kis méretű halakat, ezzel is szelektálva a halméretet.

A Micro Pellet 2 mm-es és 4mm-es változatban elérhető a legtöbb márkánál. Állatlában ezek olyan szemekből állnak amelyek vízbe érve nagyon gyorsan elkezdik csalogatni a halakat. Nagy előnyük hogy megázva sem veszítik el formájukat. Etetőanyagba keverve, tovább növelhetjük annak hatékonyságát és csalogató erejét. Az ajánlott adagolási mennyiség az etetőanyaghoz 20-40% között a leghatékonyabb attól függően, hogy mennyire szeretnénk tartalmas etetést csinálni.

Önmagában is használható több módszerrel is:

  • Method kosár
  • Pva Bag
  • Spomb vagy etető rakéta
  • Etetőcsésze
  • Pellet kosár vagy bordás kosár

Szinte minden ízben megtalálhatóak már ezek a pelletek, így tökéletesen tudjuk párosítani a már meglévő csalikkal is akár.

Elkészítésük nagyon egyszerű. Felhasználási módtól függően adagoljunk hozzá egy kevés vizet ameddig a kívánt állagot el nem érjük. Mi a Halcatraznál is arra törekedtünk hogy a saját micro pelletünk a legjobb minőségű legyen amit a vásárlóinknak kínálunk. Így létrehoztunk három ízt:

  • Erdei gyümölcs
  • Fűszer mix
  • Zöld kagyló

Ezek az ízek minden helyzetre megoldást nyújtanak akár legyen hideg, meleg vagy lehűlő a víz. Segítségével a csali körül egy rendkívül koncentrált etetés hozható létre. Apró, 2mm-es hallisztes, halolajos pelletszemekből áll, az adott ízre jellemző színű pici színes morzsákkal kiegészítve. Kiemelkedő beltartalmi értékekkel bír, így a nagyobb halak figyelmét is felkelti. Ezek a micro pelletek álltalában vízbe érve 8-12 mádosperc után szinte robbanásszerűen bontanak. Ez az idő elég arra, hogy a mélyebb vízzel rendelkező bányatavakban is a fenékre érjen a kosár a kioldódás előtt. A pelletszemekből rögtön elkezdenek a szabad aminosavak, fehérjék, olajok kioldódni, a kosárhoz húzva a környék halait. A pellet lassan oldódik, így a vízben sokáig az etetésen marad, a kisebb áramlatok sem sodorják el.

Remélem eredményesebbek leszenek a horgászatok ezekkel az információkkal és sikerült ma is új információt szerezni.

Mutass többet
Találatok száma: 127

Feedermánia Pellet 2mm Amino Halibut 800g

Bruttó ár:
1 990,00 Ft / Csom
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Feedermánia Pellet 2mm BCN 800g

Bruttó ár:
1 990,00 Ft / Csom
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!