Szűrők
Bruttó ár
1289Ft Ft27491
Akciós / Új
(3)
(15)
Gyártó
(1)
(5)
(9)
(85)
(1)
(89)
(3)
(1)
(48)
(29)
(15)
(20)
Legnépszerűbb termékeink
(30)
Raktáron
(143)
(162)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Etető bojlik

Egy hosszabb túrán létfontosságú lehet az etetés. Legyen szó akár magos vagy akár bojlis etetésről.

Ha magvas etetést csinálunk, könnyedén oda tudjuk csalni a kisebb fehér halakat is. Én személy szerint általában bojlival szoktam etetni, hiszen a túráim célja a minél nagyobb testű pontyok horogra csalása. Egy jó alapozó etetéstől nincs jobb. Nyilván figyelembe kell venni, hogy időközönként az etetést pótolni kell, de azt már csak kisebb mennyiségben.

Bemutatnám nektek 3 kedvenc etető bojlimat.

Első a pótolhatatlan Dynamite Baits Bojli CarpTec széria. A 2kg-os kiszerelést szoktam választani, hiszen költséghatékonyabb. Összetevőinek köszönhetően nem csak etetésre, de akár csalizásra is alkalmas könnyedén. Előszeretettel alkalmazom az édes és a büdösebb íz világot is.

Következő a Haldorádó Big Feed - C21 Boilie.  C21 Boilie a céltudatos nagyponty-horgászok számára kínál izgalmas és gazdaságos újdonságot. Ezek a minőségi alapanyagokból készült, bojlik 21 mm-es mérettel, valamint 0,8 és 2,5 kg-os kiszereléssel kerülnek forgalomba, melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk. Fontos és előnyös tulajdonsága, hogy „Long Life”, azaz főzött csali, amely a víz hőmérsékletétől függően akár 48 órát kibír a vízben és remekül ellenáll a fehérhalak csipkedéseinek, így képes megvárni a később érkező nagy pontyokat.

Utoljára hagytam a nagydurranást. Én mióta a bojlis horgászatot űzöm az óta megtalálhatóak a táskámban a STÉG PRODUCT Oldódó Bojli 24 mm-es bojlik. Kizárólag természetes alap- és kötőanyagokból készült, magas aromatartalmú bojli, elsősorban intenzíven horgászott vizekre kifejlesztve. Az oldódási ideje vízhőmérséklettől függően kb. 40 perc - 6 óra közé tehető. Az oldódási folyamat vizet érés után azonnal elkezdődik, és a leváló részecskék illetve az áramló aromák a vízoszlop teljes magasságában kifejtik csalogató hatásukat. Előszeretettel használom az összes fajtáját. Ha ki kéne emelnem, talán a Sweet Spicy íz világot említeném. Nem egy olyan horgászatom volt, hogy ez a bojli mentett meg a nullázástól, de olyan eset is fordult már elő, amikor neki köszönhettem az első helyet is.

 
Mutass többet
Találatok száma: 305
Lista szűrése