Szűrők
Bruttó ár
199Ft Ft3791
Gyártó
(7)
(16)
(6)
(25)
(32)
(1)
(5)
(20)
(3)
(26)
(5)
(10)
(14)
Legnépszerűbb termékeink
(8)
Raktáron
(149)
(27)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Pergető kapocs

Te használsz horgászat során kapcsokat?

Bizonyára igen, hiszen nélkülözhetetlen kellékei lettek a horgászatnak. A pergető horgászat eszközigénye kiemelkedő a horgászati stílusok között. Nem elég egy pergető orsó és pergető bot. Számos egyéb ragadozó halas kiegészítőre lesz szükség. Ez a pergető kapcsokban is megnyilvánul. Rendkívül széleskörű választékban és számos típusban elérhető.

Te hogy szoktad összekötni az előke zsinórt a csaliddal?

Erre a megoldás az úgynevezett not a knot kapocs kínálhat megoldást. Gyakorlatilag egy csomómentés bivaly erős kötést lehet létrehozni a segítségével. A csalinak megmarad a természetes mozgása, mindamellett extra erős. A legnépszerűbb videó megosztó oldalakon remek videók állnak rendelkezésre a kötés elsajátításához. A kötésnél szokott leggyakrabban elszakadni a zsinór, de a knot a not kapocs esetében biztos nem fog előfordulni. A csali méretéhez érdemes megválasztani a megfelelő pergető kapcsot. Kínálatunkban 00-tól egészen 10-es méretű pergető kapcsok is elérhetőek.

  • BKK
  • L&K
  • VMC
  • Spro
  • Daiwa

Az úgy nevezetett Duo-Lock kapocs az egyik legfontosabb kelléke a pergető horgászoknak. Ez a kapocs típus lehetővé teszi a gyors csali cserét. Igazából ez a pergetés kwik change kapcsa. Alkalmazható gumihalakhoz, wobblerekhez vagy körforgó villantókhoz. Igazából csak a képzelet szabhat határt a felhasználására. Anyaga kellően rugalmas és erős, nem gyengül el használat közben. Kialakítása révén, a csali felőli része öblösebb. Ez kellő rugalmasságot ad bármilyen csalinak. A nagy horgászcikk gyártó cégek kínálatában biztos találsz megfelelő méretű és színű Duo-Lock kapcsot. A keskenyebb oldalát kell összekötni az előkezsinórral a fixálásához.

Kulcskarika nem csak a lakáskulcsodhoz szükséges.

Ez a remek kis kapocs a wobblerek horgainak rögzítésére szolgál. Érdemes megemlíteni a HFL kulcskarikákat, amik az egészen kisméretű csalikhoz kínálnak kulcskarikákat. A harcsázó horgászoknak a MadCat kulcskarikáit ajánljuk, hiszen ezek a legerősebb forgalomban kapható kulcskarikák.

Pergető horgászat során szükség lehet hagyományos hengeres forgóra is.

Ezek a forgók kopásállóak, rendkívül egyszerűen alkalmazhatóak. Ki kell emelnem a MadCat harcsázó forgókat, amelyek extra nagy terhelésnek is ellenállnak. Elérhető csapágyazott forgókapocs is, amely akár 150 kilogrammig terhelhető.

A ragadozóhalas horgászathoz láthatod, hogy számos kapocs típus közül lehet és kell is választani. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában viszont mindent megtalálsz egy helyen. Termékeink készleten vannak, ha a raktáron feliratot látod a termék képe mellett.

Mutass többet
Találatok száma: 176
Lista szűrése