Szűrők
Bruttó ár
248Ft Ft2692
Akciós / Új
(3)
Gyártó
(7)
(6)
(25)
(9)
(10)
(5)
(3)
(27)
(5)
(15)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(8)
Raktáron
(87)
(31)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Pergető kapocs

Te használsz horgászat során kapcsokat?

Bizonyára igen, hiszen nélkülözhetetlen kellékei lettek a horgászatnak. A pergető horgászat eszközigénye kiemelkedő a horgászati stílusok között. Nem elég egy pergető orsó és pergető bot. Számos egyéb ragadozó halas kiegészítőre lesz szükség. Ez a pergető kapcsokban is megnyilvánul. Rendkívül széleskörű választékban és számos típusban elérhető.

Te hogy szoktad összekötni az előke zsinórt a csaliddal?

Erre a megoldás az úgynevezett not a knot kapocs kínálhat megoldást. Gyakorlatilag egy csomómentés bivaly erős kötést lehet létrehozni a segítségével. A csalinak megmarad a természetes mozgása, mindamellett extra erős. A legnépszerűbb videó megosztó oldalakon remek videók állnak rendelkezésre a kötés elsajátításához. A kötésnél szokott leggyakrabban elszakadni a zsinór, de a knot a not kapocs esetében biztos nem fog előfordulni. A csali méretéhez érdemes megválasztani a megfelelő pergető kapcsot. Kínálatunkban 00-tól egészen 10-es méretű pergető kapcsok is elérhetőek.

  • BKK
  • L&K
  • VMC
  • Spro
  • Daiwa

Az úgy nevezetett Duo-Lock kapocs az egyik legfontosabb kelléke a pergető horgászoknak. Ez a kapocs típus lehetővé teszi a gyors csali cserét. Igazából ez a pergetés kwik change kapcsa. Alkalmazható gumihalakhoz, wobblerekhez vagy körforgó villantókhoz. Igazából csak a képzelet szabhat határt a felhasználására. Anyaga kellően rugalmas és erős, nem gyengül el használat közben. Kialakítása révén, a csali felőli része öblösebb. Ez kellő rugalmasságot ad bármilyen csalinak. A nagy horgászcikk gyártó cégek kínálatában biztos találsz megfelelő méretű és színű Duo-Lock kapcsot. A keskenyebb oldalát kell összekötni az előkezsinórral a fixálásához.

Kulcskarika nem csak a lakáskulcsodhoz szükséges.

Ez a remek kis kapocs a wobblerek horgainak rögzítésére szolgál. Érdemes megemlíteni a HFL kulcskarikákat, amik az egészen kisméretű csalikhoz kínálnak kulcskarikákat. A harcsázó horgászoknak a MadCat kulcskarikáit ajánljuk, hiszen ezek a legerősebb forgalomban kapható kulcskarikák.

Pergető horgászat során szükség lehet hagyományos hengeres forgóra is.

Ezek a forgók kopásállóak, rendkívül egyszerűen alkalmazhatóak. Ki kell emelnem a MadCat harcsázó forgókat, amelyek extra nagy terhelésnek is ellenállnak. Elérhető csapágyazott forgókapocs is, amely akár 150 kilogrammig terhelhető.

A ragadozóhalas horgászathoz láthatod, hogy számos kapocs típus közül lehet és kell is választani. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában viszont mindent megtalálsz egy helyen. Termékeink készleten vannak, ha a raktáron feliratot látod a termék képe mellett.

Gyártó/Forgalmazó:

BKK -Fahal Kft, 1119 Budapest, Mohai köz 5.

Black Cat - Zebco Europe GmbH, Németország, D-21255 Tostedt, Elsterbogen 12-14

Cralusso - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Daiwa - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Black Fighter - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Fox Rage - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

L&K - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

MadCat - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Reiva - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Spro Freestyle - Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.

VMC -  Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Wizard -  Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A végszerelékek fontos része. Ezekkel a kapcsokkal tudjuk a végszerelénkünkhöz kapcsolni a műcsalikat.

Feeder forgók anyaga: fém

Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 118
Lista szűrése