Szűrők
Bruttó ár
488Ft Ft28991
Akciós / Új
(3)
Gyártó
(2)
(3)
(3)
(6)
(32)
(18)
(3)
(87)
(6)
(11)
(29)
(38)
(5)
(11)
(6)
(12)
(17)
(1)
Raktáron
(173)
(119)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Etetőanyagok

Mióta a fenekező horgászat utat tört magának, azóta az etetőanyagokra való kereslet is ugrásszerűen megnőtt.

Lehet nekünk a világ legjobb csalija fent, ha az etetőanyag, amit használunk gyenge minőségű. Fordított esetben sokkal eredményesek lehetünk, ha az etetőanyagunk magas minőségű alapanyagokat tartalmaz. Nagy általánosságban ez az igazság, kivételt képez a folyóvízi horgászat ahol általában inkább a mennyiség és a rendszeresség szokott a döntő tényező lenni.

A remek minőségű etetőanyagot sokkal könnyebben észreveszik a halak és így evidens, hogy sokkal hamarabb is érhetünk el kapást. Online horgászboltunkban végesetlen végig találhattok jobbnál jobb fajta etetőanyagokat. Én személy szerint 3-at szeretnék bemutatni különféle halak megfogására. 

Először egy igen speciális terméket szeretnék bemutatni, ami a Feedermánia Groundbait Busa. Az etetőanyag imitálja a planktonokat, ezért eredményesen használható busázó etetőanyag.  Bekeverhető vízzel, vagy akár tejjel is, ami még jobban fog felhősíteni és a siker nem marad el. Egy kifejezetten busa horgászatra kifejlesztett etetőanyag. A horgászok viszont előszeretettel használják pontyok megfogására is, hiszen egy minimális belőle az etetőanyagba és máris csodaszép felhős kaját kapunk.

Következő egy teljesen egyszerű mégis az egyszerűségében rejlik a varázs. A Haldorádó Gold Feeder Etetőanyag 1kg 100%-ban természetesen összetevőket tartalmazó, brutálisan intenzív kukorica illatú és ízű, finomszemcsés etetőanyag. Amikor a halak már elteltek a különböző aromáktól, és ízektől, akkor ezzel a „tiszta” keverékkel csodát lehet tenni. Nagyon gyorsan oldódik a vízben, közben hatalmas füstöt képez. Minden szemcséje a mederfenéken marad, amely gyorsan a kosár közelébe irányítja a halakat. Nincs benne laktató, nagy darabos szemcse, kizárólag egy tartalmas falat van a közelében, ez pedig a csali.

Végül, de nem utolsó sorban a Halcatraz etetőanyagai. Ennek, termékcsaládnak a megalkotásakor elsősorban a kaja lehető legszélesebb körű használhatósága volt a fő szempont. Az alapanyagok kiválasztásakor és előkészítésekor is ennek mentén haladtunk. Megtalálhatóak benne a prémium szénhidrátos összetevők, mint például a ttx, a kukoricacsíra, és a tigrismogyoró. Ez adja a termék magas energiatartalmát. Kihagyhatatlanok voltak belőle az olajos halibut pelletek és a kendermag, amik a magas esszenciális olajtartalmat garantálják. Végül, de nem utolsósorban pedig belekerült 3 féle halliszt, amik az emelt fehérjetartalom mellett a termék halas "illatáért" is felelnek. A végső fázisban 3 ízre esett a választásunk, ami a Fűszer mix, Erdei gyümölcs és a Zöldkagyló lett.

 
Mutass többet
Találatok száma: 292
Lista szűrése