Szűrők
Bruttó ár
589Ft Ft28991
Akciós / Új
(6)
Gyártó
(2)
(8)
(2)
(6)
(34)
(23)
(4)
(118)
(3)
(6)
(13)
(29)
(2)
(49)
(5)
(14)
(9)
(15)
(17)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(7)
(4)
Raktáron
(157)
(205)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Etetőanyagok

Mióta a fenekező horgászat utat tört magának, azóta az etetőanyagokra való kereslet is ugrásszerűen megnőtt.

Lehet nekünk a világ legjobb csalija fent, ha az etetőanyag, amit használunk gyenge minőségű. Fordított esetben sokkal eredményesek lehetünk, ha az etetőanyagunk magas minőségű alapanyagokat tartalmaz. Nagy általánosságban ez az igazság, kivételt képez a folyóvízi horgászat ahol általában inkább a mennyiség és a rendszeresség szokott a döntő tényező lenni.

A remek minőségű etetőanyagot sokkal könnyebben észreveszik a halak és így evidens, hogy sokkal hamarabb is érhetünk el kapást. Online horgászboltunkban végesetlen végig találhattok jobbnál jobb fajta etetőanyagokat. Én személy szerint 3-at szeretnék bemutatni különféle halak megfogására. 

Először egy igen speciális terméket szeretnék bemutatni, ami a Feedermánia Groundbait Busa. Az etetőanyag imitálja a planktonokat, ezért eredményesen használható busázó etetőanyag.  Bekeverhető vízzel, vagy akár tejjel is, ami még jobban fog felhősíteni és a siker nem marad el. Egy kifejezetten busa horgászatra kifejlesztett etetőanyag. A horgászok viszont előszeretettel használják pontyok megfogására is, hiszen egy minimális belőle az etetőanyagba és máris csodaszép felhős kaját kapunk.

Következő egy teljesen egyszerű mégis az egyszerűségében rejlik a varázs. A Haldorádó Gold Feeder Etetőanyag 1kg 100%-ban természetesen összetevőket tartalmazó, brutálisan intenzív kukorica illatú és ízű, finomszemcsés etetőanyag. Amikor a halak már elteltek a különböző aromáktól, és ízektől, akkor ezzel a „tiszta” keverékkel csodát lehet tenni. Nagyon gyorsan oldódik a vízben, közben hatalmas füstöt képez. Minden szemcséje a mederfenéken marad, amely gyorsan a kosár közelébe irányítja a halakat. Nincs benne laktató, nagy darabos szemcse, kizárólag egy tartalmas falat van a közelében, ez pedig a csali.

Végül, de nem utolsó sorban a Halcatraz etetőanyagai. Ennek, termékcsaládnak a megalkotásakor elsősorban a kaja lehető legszélesebb körű használhatósága volt a fő szempont. Az alapanyagok kiválasztásakor és előkészítésekor is ennek mentén haladtunk. Megtalálhatóak benne a prémium szénhidrátos összetevők, mint például a ttx, a kukoricacsíra, és a tigrismogyoró. Ez adja a termék magas energiatartalmát. Kihagyhatatlanok voltak belőle az olajos halibut pelletek és a kendermag, amik a magas esszenciális olajtartalmat garantálják. Végül, de nem utolsósorban pedig belekerült 3 féle halliszt, amik az emelt fehérjetartalom mellett a termék halas "illatáért" is felelnek. A végső fázisban 3 ízre esett a választásunk, ami a Fűszer mix, Erdei gyümölcs és a Zöldkagyló lett.

 
Mutass többet
Találatok száma: 362
Lista szűrése