Haldorádó Etetőanyag Big River - Öreg Ponty

1 990,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 Kilogramm = 1 326,67 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Haldorádó Etetőanyag Big River - Öreg Ponty

Megérett az idő, egy kifejezetten folyóvízi horgászatra készült etetőanyag család forgalomba hozatalára is, így született meg a Haldorádó BIG RIVER. Fontos szempont volt, hogy olyan tartalmas, komplex keverékeket adhassunk a felhasználók kezébe, amelyekhez csak vizet kell önteni. A zacskók felbontása után már jól látszódik, hogy ezekben van anyag bőven, semmit sem spóroltunk ki belőlük! A három legnépszerűbb folyóvízi halfajhoz: a ponty, dévérkeszeg és márna ízléséhez optimalizáltuk ezek beltartalmát.

Jól tapadnak, de gyorsan oldódnak. Az értékes összetevők közül kiemeljük azokat a nehéz szemcséket, amelyek garantáltan a mederfenéken maradnak a legerősebb sodrásban is, és a végszerelék köré gyűjtik a halakat. Mindhárom keverékben megtalálható egy új, ehhez az etetőanyag családhoz fejlesztett elliptikus pellet, amely egy lapos, nagy fajsúlyú édes pellet, olyan, mint egy kavics, de ha megízleli a hal, biztosan szívesen fogyasztja majd.

Az „Öreg Ponty” magas karotin tartalmú piros kukoricát, 4 fajta módon feltárt kukoricát, TTX-et, kenyérmorzsát, piskótát, édes kekszet és 3 mm-es mikro pelletet is tartalmaz. Az enyhén édes keverék tökéletes ízharmóniáját a vajsav + mangó aromakeverékkel tettük teljessé. Kevéske dobozos csemegével, vagy főtt kukoricával lehet csalogatóhatását fokozni, amely(ek) horogra tűzve is kiváló pontycsali(k).

  • Íz: Vajsav + Mangó / citromsárga
  • Súly: 1500 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Mák Lóránt
2023-08-05 07:52
File Csaba
2023-07-27 17:17
Héder Péter
2022-09-26 20:15
Csak így tovább, egyik legszimpatikusabb webshop. Nagyon gyors, precíz, nem okoztak még csalódást, pedig ritkán van lehetősége az embernek ilyet írni. Jó munkát!
Stark Viktor
2022-07-28 16:33
Györei Viktor
2021-10-20 22:29
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!