9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
299Ft Ft26491
Akciós / Új
(1)
(20)
Gyártó
(8)
(946)
Hossz (m)
(2)
(2)
(2)
(1)
Raktáron
(574)
(372)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Haldorádó

A Haldorádó márkanév Magyarországon minden horgász számára ismerős lehet. Nem hiába, hiszen 2008-tól kezdődött a Haldorádó sikertörténete és az óta folyamatosan felfelé ível. Ebben az évben jelentek meg az első saját gyártású termékei. Óriási sikert jelentett a piacra lépésük, mert valóban horgászok készíti horgászoknak a csalogatóanyagokat, csalikat és horgászfelszereléseket. Sok innovációt köszönhetnek a feeder horgászok a Haldorádó teszthorgászainak. A horgászboltban gyakran tapasztaljuk, hogy konkrétan Haldorádó termékeket keresnek a vásárlóink. A Halcatraz horgászbolt a kezdetek óta forgalmazza a Haldorádó termékeit. Nincs ez másképp a horgász webáruház kínálatában sem. Úgy alakítottuk ki az online horgászbolt kínálatát, hogy minden Haldorádó terméket megtaláljatok a felületén.

A feeder horgászat magyarországi népszerűsége Döme Gábor személyéhez erősen köthető. Olyan praktikákat és a megfelelő évszakhoz, időhöz illő etetőanyagokat ajánl, amivel a kezdő horgászok is képesek halat fogni. Amikor a horgászboltban kezdő horgászfelszerelést állítunk össze, szinte minden alkalommal ajánlunk hozzá Haldorádó etetőanyagot és csalit. Valamilyen szinten már találkoztak a fiatal horgászok a Haldorádó videóival az ismert videómegosztó felületeken. Érdemes figyelemmel kísérni ezeket a videókat, mert sok hasznos tanács és tipp van benne, amikkel eredményesebb lehet a horgászat.

A Haldorádó horgász kellékek lehetőséget nyújtanak a bojlis horgászat kedvelőinek. Az évek során számos bojlit dobtak a piacra, amivel eredményesen lehet kergetni a nagy pontyokat. Ezek a bojlik elérhetőek csalizó és etetésre szolgáló kivitelben is.
Azok a horgászok, akik fenekező szereléket alkalmaznak számos csali közül válogathatnak a márka kínálatából. Elérhető többek között pop-up, wafter és számos pellet. Ezeket a csalikat felkínálhatjuk csalitüskén vagy hajszálelőkén.

Az igazi forradalmat a Haldorádó SpéciCorn csalicsalád hozta. Ezek a kukoricára emlékeztető csalik tökéletesen kikönnyítik a horgot a mederfenéken. A használatuk igazán a method technikával eredményes. A Haldorádó csalikhoz és etetőanyagokhoz a By Döme Team Feeder márkajelzésű horgászcikkek társulnak. Ezen horgászcuccok között számos method kosár és horgászcikk található, ami egy jó feeder horgászathoz szükséges. Természetesen ezeket is megtalálod a horgász webáruház kínálatában.

A Haldorádó termékek sora kiegészül számos aromával. A legnépszerűbb a CSL hidegvízi aromacsalád, amely alkohol tartalmával a hideg vizek népszerű adaléka. Népszerűségét köszönheti a bőséges ízvilágnak. Minden évszaknak megvannak a megfelelő típusai. Hideg vízben érdemes a gyümölcsös ízvilágú, édes aromákkal bekeverni az etetőanyagot, micropelletet. A nyári melegben a SpéciAdditive aromák büdös, erjesztett ízvilága a nyerő. Minden Haldorádó aroma PVA barát, így használható a népszerű PVA tasakos technikával.

A csalik, és etetőanyagok mellett ki kell emelni a Haldorádó feeder horgászfelszereléseket. Számos feeder zsinór található a Haldorádó termékei között, amik kifejezetten a fenekező horgászathoz készültek és kiválóan süllyednek. A pontyozó horgászok számára elérhető nagy kiszerelésben fluo monofil zsinór, amivel az éjszakai horgászat könnyebbé tehető. A Haldorádó zsinórok között található fonott főzsinór egyedi kék színben. Ennek a segítségével sokkal több visszajelzés érkezik az etetésen lévő halakról, hiszen nincs nyúlása. Rögtön érezni lehet a megakasztott halat, nagyobb távolságban is. Kifejezetten ajánlott a nádfal előtti pecák alkalmával, amikor el kell húzni az akadótól a pontyokat vagy amurokat.

Amennyiben feeder horgászfelszerelés összeállításán gondolkozol, ne felejtsd ki a Haldorádó temékek széles kínálatát a Halcatraz online horgászbolt kínálatában. Ha Haldorádó feeder szett, akkor Halcatraz!

Mutass többet
Találatok száma: 946