Szűrők
Bruttó ár
789Ft Ft35991
Akciós / Új
(1)
(1)
Gyártó
(28)
(2)
(16)
(1)
(40)
(11)
(1)
(11)
Raktáron
(35)
(75)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Láncos kapásjelzők

A láncos kapásjelző az elektromos kapásjelzők nélkülözhetetlen kiegészítője. Komoly kínálattal találhatjuk szemben magunkat a boltok polcain. Színes, led-es, világítópatronos változatok kínálják magukat a horgászok számára. Komoly dilemma előtt áll, aki először választ láncos kapásjelzőt a horgászfelszereléséhez.  A Halcatraz Horgászcentum és webáruházban számos láncos kapásjelző közül tudsz választani.

Az elektromos kapásjelzők maximális hatékonyságát a swingerek vagy láncos kapásjelzők alkalmazásával érhetjük el. A „kúszómajomnak” is becézett kis eszköz zsinórunk előfeszítéséről gondoskodik minden körülmény között. Legfontosabb szerepe az, hogy az ejtős kapások esetén is feszesen tartsa a zsinórt. Így a jelző görgőjén átfutó zsinór mindvégig tökéletes kapcsolatot fog biztosítani az optimális működéshez.

A modern, szinte már tökéletesre fejlesztett láncos kapásjelzők egyszerű felépítésük mellett fényjelzésre is képesek. Sőt, van olyan láncos kapásjelzőnk, amely alkonykapcsolóval rendelkezik. Érzékeli a sötétséget, és automatikusan felkapcsol. Igénytelennek tűnő eszközök, melyek nagyon hosszú életűre lettek tervezve és fa ék egyszerűek.

A látványos fizikai elmozdulás éjszaka gyakorlatilag követhetetlen, így ennek jól érzékelhetősége céljából a láncos kapásjelzőket ellátták világítópatron foglalattal is. 

A láncos kapásjelzők alaptípusainál kézzel szükséges a jelző csíptetőerejének szabályozását elvégezni. Az alkalmazott főzsinórhoz akkor állítottuk be jól a csavargyűrű segítségével a kívánt erőt, ha az egy könnyed rándításra kioldja magából a zsinórunkat. 

Ezeket a swingereket szettben is meg tudod vásárolni, ami dobozban, vagy hozzá való kistáskában kerül forgalomba. Így a szállítása sokkal biztonságosabb lesz. Kifejezetten jó ár-érték arányban vannak a Carp Academy láncos kapásjelző szettek. A komolyabb jelző szettekre vágyóknak a Prologic és Fox láncos kapásjelzőket ajánljuk.

Legyen szó Carp Academy, Carp Zoom, Prologic, Korda vagy Fox kapásjelzőről, a Halcatraz webáruház felületén megtalálod. Tájékozódj a kínálatunkból, és válaszd ki a számodra legideálisabb láncos kapásjelzőt. 

A Halcatraz Horgászcentrum és Webáruházban, ha azt a feliratod látod, hogy RAKTÁRON, akkor az tényleg készleten van nálunk. Rendelj, és már a következő munkanapon nálad a csomag.

Gyártó/Forgalmazó:

Carp Expert - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Carp Academy - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.

Cormoran - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Korda - Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Prologic - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A kapás jelzésére szolgál, a jelző elmozdulása mutatja a kapást. Mechanikus kapásjelző. A bottartót és a jelző fejet egy hajlákony lánc vagy zsinór kapcsolja össze. Állítható fej esetén ne állítsa túl fesszesre a kapcsot, mert a zsinór szakadásához vezethez.

Láncos Kapásjelzők anyaga: Fém és műanyag

Tisztítása: semleges kématású mosószerrel vagy tiszta vízzel

Tárolása: -

Mutass többet
Találatok száma: 110
Lista szűrése