9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Láncos kapásjelzők

A láncos kapásjelző az elektromos kapásjelzők nélkülözhetetlen kiegészítője. Komoly kínálattal találhatjuk szemben magunkat a boltok polcain. Színes, led-es, világítópatronos változatok kínálják magukat a horgászok számára. Komoly dilemma előtt áll, aki először választ láncos kapásjelzőt a horgászfelszereléséhez.  A Halcatraz Horgászcentum és webáruházban számos láncos kapásjelző közül tudsz választani.

Az elektromos kapásjelzők maximális hatékonyságát a swingerek vagy láncos kapásjelzők alkalmazásával érhetjük el. A „kúszómajomnak” is becézett kis eszköz zsinórunk előfeszítéséről gondoskodik minden körülmény között. Legfontosabb szerepe az, hogy az ejtős kapások esetén is feszesen tartsa a zsinórt. Így a jelző görgőjén átfutó zsinór mindvégig tökéletes kapcsolatot fog biztosítani az optimális működéshez.

A modern, szinte már tökéletesre fejlesztett láncos kapásjelzők egyszerű felépítésük mellett fényjelzésre is képesek. Sőt, van olyan láncos kapásjelzőnk, amely alkonykapcsolóval rendelkezik. Érzékeli a sötétséget, és automatikusan felkapcsol. Igénytelennek tűnő eszközök, melyek nagyon hosszú életűre lettek tervezve és fa ék egyszerűek.

A látványos fizikai elmozdulás éjszaka gyakorlatilag követhetetlen, így ennek jól érzékelhetősége céljából a láncos kapásjelzőket ellátták világítópatron foglalattal is. 

A láncos kapásjelzők alaptípusainál kézzel szükséges a jelző csíptetőerejének szabályozását elvégezni. Az alkalmazott főzsinórhoz akkor állítottuk be jól a csavargyűrű segítségével a kívánt erőt, ha az egy könnyed rándításra kioldja magából a zsinórunkat. 

Ezeket a swingereket szettben is meg tudod vásárolni, ami dobozban, vagy hozzá való kistáskában kerül forgalomba. Így a szállítása sokkal biztonságosabb lesz. Kifejezetten jó ár-érték arányban vannak a Carp Academy láncos kapásjelző szettek. A komolyabb jelző szettekre vágyóknak a Prologic és Fox láncos kapásjelzőket ajánljuk.

Legyen szó Carp Academy, Carp Zoom, Prologic, Korda vagy Fox kapásjelzőről, a Halcatraz webáruház felületén megtalálod. Tájékozódj a kínálatunkból, és válaszd ki a számodra legideálisabb láncos kapásjelzőt. 

A Halcatraz Horgászcentrum és Webáruházban, ha azt a feliratod látod, hogy RAKTÁRON, akkor az tényleg készleten van nálunk. Rendelj, és már a következő munkanapon nálad a csomag.

Mutass többet
Találatok száma: 90