Szűrők
Bruttó ár
1089Ft Ft4791
Gyártó
(16)
Raktáron
(13)
(3)
Átmérő
mm (3)
mm (5)
mm (5)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Expert Monofil Zsinór

Te milyen gyakran cseréled a monofil főzsinórt az orsóidon? Az általunk javasolt csere periódus 1-2 év használattól függően. Azok a horgászok, akik nagyon sűrűn horgásznak ettől gyakrabban is lecserélhetik az orsó dobján lévő főzsinórt.

A Carp Expert zsinórok ár-érték aránya kimagasló a horgász webáruház kínálatában. 1000 méter zsinórt vásárolhatsz meg kedvező áron a márka szereplői közül.
A monofil zsinórok élettartamát megnöveli a megfelelő használat. - Hogy mit értek ezen?
A hal fárasztásakor hagyatkozni kell az orsó fékrendszerére. Az orsó zsinórtárolásra szolgál, nem pedig a hal kicsévélésére. Sok kezdő horgász ezzel rontja el az olcsó vagy akár drága zsinór alkalmazását. Nem rendeltetésszerű használat esetén a zsinór elkezd hurkásodni, azaz megcsavarodni. Ez a nyúlás miatt következik be, ami a zsinórt éri fárasztás közben. Soha ne tekerj bele az orsóba fárasztás közben. Mindig botból fárassz halat és az orsót zsinórtárolásra használd! Ez a tanács segít megőrizni a zsinór újkori állapotát hosszú távon.

A Carp Expert monofil zsinórok kínálatában széles színválaszték és méretpaletta érhető el. A legnépszerűbb zsinórok az 1000 méteres kiszerelésben kapható fém dobozos Carp Expert UV álló zsinórok. Három színben érhető el a webshopban:

  • Barna
  • Lila
  • Fluo Sárga

Carp Expert UV Protection

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket. A Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát. Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17 mm-től 0,45 mm-ig minden méretben kapható 150 méteres kiszerelésben.

Carp Expert UV Purple Protection

Gyönyörű lila színe van a zsinórnak, ami jól látszódik éjjel és nappal is. Teljesen egyedi, ha meguntuk a citrom és narancssárga zsinórok egyhangúságát. Ezzel egyedi megjelenésűek lehetünk a vízparton. A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli, ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl lágy. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt megállja a helyét. A zsinór párhuzamosan van feltekercselve arra a dobra, melyen forgalomba kerül, ezt nevezzük Parallel Winding-nek! Így kerülhető el az, hogy a zsinór, már a tárolás során megcsavarodjon!

Carp Expert UV Fluo

Az UV Fluo sárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító sugaraival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet biztosít anélkül, hogy megváltoztatná a zsinór eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását, a megakasztott hal mozgásának követését.


A Carp Expert gondol a hölgy horgászokra is, akiknek rózsaszín damil is elérhető a horgászboltban. Ez a zsinór a Carp Expert Methd Feeder Pink kvitel. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a horgász webáruház kínálatában a horgász stílusához legjobban illő zsinórt.

Mutass többet
Találatok száma: 16
Lista szűrése