Szűrők
Bruttó ár
1089Ft Ft5191
Gyártó
(19)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
Raktáron
(18)
(1)
Átmérő
mm (3)
mm (6)
mm (6)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Expert Monofil Zsinór

Te milyen gyakran cseréled a monofil főzsinórt az orsóidon? Az általunk javasolt csere periódus 1-2 év használattól függően. Azok a horgászok, akik nagyon sűrűn horgásznak ettől gyakrabban is lecserélhetik az orsó dobján lévő főzsinórt.

A Carp Expert zsinórok ár-érték aránya kimagasló a horgász webáruház kínálatában. 1000 méter zsinórt vásárolhatsz meg kedvező áron a márka szereplői közül.
A monofil zsinórok élettartamát megnöveli a megfelelő használat. - Hogy mit értek ezen?
A hal fárasztásakor hagyatkozni kell az orsó fékrendszerére. Az orsó zsinórtárolásra szolgál, nem pedig a hal kicsévélésére. Sok kezdő horgász ezzel rontja el az olcsó vagy akár drága zsinór alkalmazását. Nem rendeltetésszerű használat esetén a zsinór elkezd hurkásodni, azaz megcsavarodni. Ez a nyúlás miatt következik be, ami a zsinórt éri fárasztás közben. Soha ne tekerj bele az orsóba fárasztás közben. Mindig botból fárassz halat és az orsót zsinórtárolásra használd! Ez a tanács segít megőrizni a zsinór újkori állapotát hosszú távon.

A Carp Expert monofil zsinórok kínálatában széles színválaszték és méretpaletta érhető el. A legnépszerűbb zsinórok az 1000 méteres kiszerelésben kapható fém dobozos Carp Expert UV álló zsinórok. Három színben érhető el a webshopban:

  • Barna
  • Lila
  • Fluo Sárga

Carp Expert UV Protection

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket. A Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát. Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17 mm-től 0,45 mm-ig minden méretben kapható 150 méteres kiszerelésben.

Carp Expert UV Purple Protection

Gyönyörű lila színe van a zsinórnak, ami jól látszódik éjjel és nappal is. Teljesen egyedi, ha meguntuk a citrom és narancssárga zsinórok egyhangúságát. Ezzel egyedi megjelenésűek lehetünk a vízparton. A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli, ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl lágy. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt megállja a helyét. A zsinór párhuzamosan van feltekercselve arra a dobra, melyen forgalomba kerül, ezt nevezzük Parallel Winding-nek! Így kerülhető el az, hogy a zsinór, már a tárolás során megcsavarodjon!

Carp Expert UV Fluo

Az UV Fluo sárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító sugaraival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet biztosít anélkül, hogy megváltoztatná a zsinór eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását, a megakasztott hal mozgásának követését.


A Carp Expert gondol a hölgy horgászokra is, akiknek rózsaszín damil is elérhető a horgászboltban. Ez a zsinór a Carp Expert Methd Feeder Pink kvitel. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a horgász webáruház kínálatában a horgász stílusához legjobban illő zsinórt.

Gyártó/Forgalmazó: Energofish kft. - 1201 Budapest, Helsinki u. 74.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 19
Lista szűrése