Szűrők
Bruttó ár
749Ft Ft5991
Gyártó
(89)
Raktáron
(53)
(36)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (3)
mm (7)
mm (14)
mm (17)
mm (18)
mm (6)
mm (9)
mm (6)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

NEVIS Monofil zsinór

A Nevis monofil zsinór egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a horgászok széles körben használnak világszerte. Ebben a termékleírásban bemutatom ennek a zsinórnak a fő jellemzőit és előnyeit.

Fedezze fel a Nevis monofil zsinór erejét és megbízhatóságát a horgászat terén. Ez a zsinór a modern technológia és a horgászok igényeinek figyelembevételével készült, hogy garantálja a kiváló teljesítményt és tartósságot.

Fő Jellemzők:

  • Magas Minőségű Anyagok: A Nevis monofil zsinór kizárólag magas minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a kopásnak és a húzásnak. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
  • Kiváló Erősség: Ez a zsinór kiváló erősséggel rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyobb halak sikeres fogását is. Nem kell aggódnia a szakadások miatt.
  • Különböző Átmérők és Színek: A zsinór többféle átmérőben és színben érhető el, így kiválaszthatja a horgászati körülményeknek és preferenciáinak megfelelő változatot.
  • Univerzális Használat: A Nevis monofil zsinór alkalmas különböző típusú horgászathoz, legyen szó pergetésről, feeder horgászatról vagy állóvízi horgászatról.

Az utolsó pontra kicsit visszatérve itt van néhány példa arra, hogy mely horgászstílusokhoz használhatók:

  1. Állóvízi Horgászat: A Nevis monofil zsinórok kiválóan alkalmasak az állóvízi horgászathoz. A sima felület és az általános minőségük segíti a pontos dobásokat és az érzékeny kapások érzékelését.
  2. Pergetés: A pergető monofil zsinór a könnyebb műcsalik és csalik használatát teszi lehetővé, és kiválóan alkalmas a pergetéshez
  3. Feeder Horgászat: A Nevis feeder monofil zsinór extra erős és tartós, ideális a nehéz etetőkosarakkal és etetőanyagokkal végzett feeder horgászathoz.
  4. Szakosodott Horgászat: A Nevis kínálatában található különböző típusok és fajták lehetővé teszik, hogy szakosodott horgászok megtalálják a számukra legmegfelelőbb monofil zsinórt az adott horgászati stílushoz vagy körülményekhez.

Fontos megjegyezni, hogy a Nevis monofil zsinórok különböző átmérőkben és teherbírásokban érhetők el, így a választás attól is függ, hogy milyen típusú halakra és milyen súlyú felszerelésre számít a horgász. Mindenesetre a Nevis monofil zsinórok általában megbízhatóak és tartósak, ami a horgászok számára nagy előnyt jelent mindenféle horgászati körülmények között.

NEVIS MONOFIL ZSINÓROK

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 89
Lista szűrése