7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Okuma távdobó orsó

Az Okuma termékei híresek a megbízható, hosszú távon jól működő, elnyűhetetlen orsókról. Elég megnézni az Okuma Longbow termékcsaládot, ami 20 éven keresztül változatlanul jó minőségű orsócsalád. A mai napig forgalomban van és megfelel a jelenlegi piaci igényeknek. A termékek fejlesztése folyamatos az Okuma tervezői számára. Felmérik az aktuális piaci igényeket, és annak megfelelően készítik el az újdonságokat. Az Okuma jelenleg kapható távdobó orsói kifejezetten alkalmasak a magyar piacon való részvételre. Az, hogy melyik a legjobb távdobó orsó jelenleg az Okuma kínálatában nem egyértelmű. Mindegyik jó. Döntsön az, hogy milyen felhasználási módon fogod használni.

Az Okuma távdobó orsói közül a belépő szintű modell a Custom Black orsócsalád. Elegáns fekete színben kerül forgalomba. Elérhető 60-as és 80-as dobmérettel. A 60-as méretű Custom Black orsót 3,60 méteres bojlis bothoz ajánljuk. A 80-as nagyobb méretű orsó ideális választás távdobó bojlis 3,90 méteres horgászbothoz. Az Okuma Custom Black orsókban népszerű letapadás mentes gyorsfékkel találkozhatsz. Újdonság volt a megjelenésekor ebben a kategóriában a gyorsfék, hiszen 20 ezer forint alatti termékről van szó. Az évek alatt és az eladásokat tekintve kiállta az idő próbáját. Abszolút hibamentesen üzemelnek a horgászok szerint. Előny, hogy grafit pótdob is jár az orsóhoz gyárilag. Emiatt könnyedén és pontosan feltölthető a kellő mennyiségű zsinórral. 
A kompakt távdobó orsók piaca nem túl széles. Méretét tekintve az 5500-as Shimano Ultegrához lehet a legjobban hasonlítani ezeket a távdobó orsókat. Ide sorolható az Okuma Inception 6000 típusú távdobó orsó. Erről az orsóról első pillantásra nem biztos, hogy a távdobó jelleg jut eszedbe. De mégis az! Kifejezetten távdobó a dobjának a kialakítása, ami lehetővé teszi a zsinór könnyed lefutását a dobról. Lassú dobemelőrendszer került az orsóba, ami gondoskodik a precíz zsinórképről. Sok horgász szereti alkalmazni a zsinórklipszet, ami ennél a típusnál fémből készült a tartósság jegyében. Természetesen a kor elvárásainak megfelelően letapadás mentes gyorsfék került az orsóba. Érdemes ezt választani távdobó feeder bothoz, vagy 3,60 méteres bojlis felszereléshez. A kínálatunkban megtalálható kék dizájnnal, apróbb módosításokkal az Okuma Rockaway típusú orsó. Milyen távdobó orsót ajánljunk 3,90 méteres bojlis bothoz? Könnyű a döntés, ha Okuma orsót szeretnél. Az Okuma 8K távdobó orsó erre a legjobb választás. Hihetetlen mennyiségű darabot értékesítettünk belőle. Nem csoda, hiszen 30 ezer forintos listaárához képest nagyon sokat nyújt. Lehengerlő a dizájn, kellemes megérinteni a felhasznált anyagokat. A rózsafa hajtókargomb stílusos orsóvá teszi. Elengedhetetlen a pontosan állítható gyorsfékrendszer, hiszen ezzel elhagyható a nyeletőfék használata. Az orsó belsejében csigatengelyes lassított dobemelés dolgozik, ezért lesz meghökkentően precíz a zsinórképe. Imádni fogják a pontyhorgászok, hiszen 108 cm zsinórt képes behúzni egy hajtókar fordulat alatt. Gyárilag nem jár hozzá pótdob, de külön megvásárolható. Elérhető a Halcatraz online horgász webáruház kínálatában mély és a gyáritól sekélyebb fém pótdob.

A másik lehetséges alternatíva az Okuma T-Rex távdobó orsó. 2019-ben került bemutatásra Magyarországon. Egy csapásra a bojlis horgászok kedvencévé vált. Minden pozitív tulajdonság megtalálható benne, mint a 8K-ban. Egy dologban viszont jobb tőle. Mindössze 580 gramm az orsó súlya, ami ebben a kategóriában kifejezetten kevésnek mondható. Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra leginkább alkalmas távdobó horgászfelszerelést.

Segítünk a választásban, ha elakadtál a döntésben. Vásárolj valós raktárkészletről, hiszen 2 munkanapon belül kézhez kapod a megrendelt horgászfelszerelést. További Okuma termékekért kattintson a linkre.

Mutass többet
Találatok száma: 1