Szűrők
Bruttó ár
9989Ft Ft38791
Akciós / Új
(11)
Csapágyszám
(2)
(3)
(1)
(8)
(3)
(5)
(13)
(1)
(5)
(2)
Fékrendszer, Típus
(3)
(3)
(33)
(4)
Gyártó
(46)
Legnépszerűbb termékeink
(8)
(1)
Méret
(3)
(8)
(5)
(1)
(9)
(8)
(2)
(4)
(1)
(1)
(1)
Pótdob anyaga
(4)
(4)
(15)
Pótdobok száma
(7)
(23)
Raktáron
(10)
(36)
Áttétel
(1)
(22)
(1)
(5)
(2)
(10)
(1)
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Okuma nyeletőfékes orsók

A gyorsfékes orsók megjelenésével egyre jobban háttérbe szorulnak a nyeletőfékes orsók. De aki már hosszú évek óta horgászik, az marad a jól bevált megszokott nyeletőfékes orsóknál. Hatalmas előnyük, hogy egyetlen kattintással be és ki lehet őket kapcsolni. Az Okuma régóta gyárt nyeletőfékes orsókat hatalmas sikerrel. Online horgászboltunkban a belépő szintű orsója az Okuma Carbonite XP BF 55 CBF-155a. Elsőfékkel rendelkezik, amely kiegészül egy pontosan állítható nyeletőfék rendszerrel. Quick-set tűgörgős visszaforgás gátlóval látták el a mérnökök. RESII számítógéppel tervezett és kiegyensúlyozott rotor biztosítja az Okumától megszokott minőséget. A sima futásért 1 darab rozsdamentes acélcsapágy gondoskodik. Az orsóra grafit dob került. A Hydro block vízálló féktömítés garantálja a hosszú élettartamot. Említésre méltó még az Okuma Ceymar BF CMBF nyeletőfékes orsó. Precíz első fék, automatikusan átváltó nyeletőfék rendszerrel rendelkezik. A sima futásról 2+1 rozsdamentes acélcsapágy gondoskodik, amely korrózióálló grafit házban helyezkedik el. Quick-set tűgörgős visszaforgás gátló rendszerrel látták el a mérnökök és precíziós bronz csiga rejlik benne. Az orsóhoz jár egy grafit pótdob is.

Ha matchezés, akkor ki nem hagyható a Carbonite Match Baitfeeder CMB-340. Okuma Carbonite Match Baitfeeder CMB-340 precíz első fékkel rendelkezik, amely kiegészül egy pontosan állítható nyeletőfék rendszerrel. Az orsóra sekély alumínium dob került, illetve a doboz tartalmaz egy hagyományos grafit pótdobot. Even flow névre keresztelt zsinórvezető görgő gondoskodik a tökéletes zsinórképről. A női horgászokról sem felejtkezett el az Okuma és létrehozta az Lotus Baitfeeder LTB-6000 orsót. Az Okuma nagy figyelmet fordít a női horgászok kiszolgálására. Már korábban is létezett a kínálatban hölgyeknek szánt pergető orsó. 2019-től elérhető a nyeletőfékes pink színű Okuma orsó, ami remekül passzol a hölgyek horgászfelszereléséhez. A dizájn nem ment a technika rovására, mert a benne rejlő technika megállja a helyét egy hasonló kategóriájú nyeletőfékes orsóéval. 

Meghatározó orsója az Okumanak már a kezdetek óta az Okuma Longbow széria. 30-as mérettől egészen 90-es méretig megtalálható webshopunkban. Az Okuma Longbow egy rendkívül időtálló orsó, melynek szerkezetén évek óta nem változtattak megbízhatósága miatt. Sokoldalú orsó, mert a kisebb méretei ideálisak feeder és picker botokra. Az 50-es, 60-as mérete megfelel a pontyozó horgászathoz, a 65-ös méret bojlizáshoz, a 80-as mérete ideális harcsázáshoz. Az orsóban 5+1 db rozsdamentes acélcsapágy található, melyek biztosítják a hosszú élettartamot. Bármely méret mellett döntünk, egy tartós, jól használható, megbízható orsó tulajdonosai lehetünk. Következő lépcső az Okuma Aventa BF AB orsó. Több méretben megtalálható online horgászboltunkban. Rendkívüli ár-érték aránnyal rendelkezik. Az Aventa lassú dobemeléssel rendelkezik, amely tökéletes zsinórképet biztosít. Quick-set tűgörgős visszaforgás gátló rendszerrel látták el a mérnökök ezt a precíz orsót, és minden doboz tartalmaz egy alumínium pótdobot. Már bizonyította helyét a kínálatunkban és ezért itt sem hagyhatjuk ki az Okuma Axeon BF AXB. Az Okuma Axeon egy forradalmian új orsó a márka kínálatában. Az orsó fejlesztése során fontos szempontokat vettek igénybe a mérnökök: kiváló minőségű anyag használat, remek ár-érték arány, nyeletőfék, távdobó dob. Automatikusan átváltó nyeletőfék rendszerrel szerelték fel, amely minden ¼ fordulatnál finoman képes átváltani a nyeletőfék funkcióról előre beállított fő fékre. A doboz tartalmaz egy grafit pótdobot is az igények kielégítése érdekében. Végül a személyes kedvencem az Okuma LS-6K BR orsó. Nyújtott távdobó dobbal látták el a tervezők. A nyeletőfék mellé egy hihetetlen újításként a tervezők gyorsféket is raktak bele. Így egy rendkívül új orsó született és mégis nagyon sokfajta ember igényét elégítették ki. Korrózióálló grafit orsóházzal és esztergált alumínium dobbal kerül forgalomba. Maga a márka rengeteg nyeletőfékes orsót halmoz fel nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy válasszunk közülük.

Ha az Okuma termékek teljes skálájára kíváncsi, kattitson a linkre!

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.

A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.

Nedves törlőkendővel tisztítsa!

Kérjük ne szedje szét hiba esetén!

Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!

Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!

A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!

Mutass többet
Találatok száma: 46
Lista szűrése