9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
558Ft Ft10691
Gyártó
(13)
(2)
(12)
(2)
(64)
(2)
(19)
(1)
(10)
(4)
(1)
Raktáron
(79)
(51)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

PVA végszerelék

A PVA termékek: háló, zacskó és zsinór formájában évek óta jelen vannak az európai, így természetesen a hazai horgászboltok polcain is. A gyártók újabbnál újabb változatokat kínálnak a horgászoknak. Használatuk óriási segítséget jelent a partközeli és a távoli helyek meghorgászásánál egyaránt. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy segítségükkel az etetési technikák óriásit fejlődtek. S mint azt tudjuk, a pontosan és precízen megvalósított etetési, csali felkínálási stratégia jelenti napjaink pontyhorgászatának lényegét! Napjainkban a PVA termékekről kicsit mintha megfeledkeztek volna a horgászok, pedig fontossága és létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen a bojlis pontyhorgászatban. Számos olyan szituáció létezik, ahol ezek nélkül lényegesen nehezebb lenne megoldani egy-egy helyzetet és kapásig eljutni. Ezeket az oldódó segédeszközöket szeretném nektek kicsit közelebbről is bemutatni.

PVA szalag

Kezdjük is a PVA szalaggal.  A Korda, Carp Zoom vagy Carp Academy PVA szalagot elsősorban a nagyhalas specialistáknak ajánljuk. A horog mellé kötött, szalagra húzott pellet és egész vagy fél bojli a lehető legpontosabb etetést teszi lehetővé. A szalag a vízbe érve szinte azonnal feloldódik. A Fox PVA oldható szalagot különböző helyzetekben használhatjuk, mint füzérek készítésénél és PVA zsákok elkötésénél. Elérhető gyors oldódással télre vagy sekély vizekre. A lassú oldódású változat nyárra és mély vízre ajánlott.

PVA zsinór

Bojlikból, pelletekből szemes anyagokból tudunk füzért készíteni a horog mellé A PVA zsinór segítségével. A PVA zacskók lekötésére is praktikusan használható. A PVA tasakokat, hálókat az ólomhoz rögzítve megakadályozható, hogy dobás közben gubanc keletkezzen. Vízbe érve azonnal eloldódik és a szerelék szabaddá válik. PVA zsinórt találhatunk a Carp Academy márkából. 

PVA tasak

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során lehetővé teszik a rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van versenykörülmények közepette, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében. Az egyik legelterjedtebb és keresettebb tasak most, úgy gondolom, a Kordának van. A Korda Solidz Pva Bag egy kiváló minőségben készülő Pva tasak, amely az új fejlesztésnek köszönhetően minden évszakban maradéktalanul oldódik, a dobásokhoz is kellően erős, nem szakad. Teljesen szagtalan, PH semleges, káros anyagoktól mentes! Egyszerűen töltsd meg, és dobd a kiszemelt helyre. A PVA tasak lehetővé teszi a mikropellettel, stick mixxel, vagy bojlival történő horgászatot. Egész évben használható, tökéletesen oldódik minden hőmérsékletű vízben. Természetesen a többi márka sem marad el a Kordától. Szinte minden gyártónak megvan a saját PVA családja. Beszélhetünk itt a Foxról, Nevisről, Carp zoomról, Prologicról és még sorolhatnánk.

PVA háló

A pontyhorgászatok során főleg extrém időjárási körülmények közepette (pl. viharos szél) nagyon nehéz a pontos etetést tökéletesen végrehajtani, és ez egyaránt érvényes a behordással vagy a bedobással végzett horgászatokra. Pedig a pontos etetés a siker egyik legfontosabb alapfeltétele. A PVA hálók használatával az etetéssel kapcsolatos problémáink egy csapásra megszűnnek, hiszen így rendkívüli mértékben koncentrálhatjuk a horgon vagy a hajszálelőkén felkínált csalink köré az etetést. A PVA háló töltőcsővel az egyik legnépszerűbb termék. Használata egyszerű, gyors, hatékony. Minden típusú csali és etetőanyag bejuttatására alkalmas. A PVA háló esetében a méretet mi tudjuk levágni a kívánt hosszra. Gyorsan oldódik még hideg vízben is. 

PVA utántöltő

Ez tulajdonképpen a PVA háló utántöltője. Kedvezőbb árú, mint a csőre felhúzott kivitel, így ha az elfogyott, általában felesleges újra csővel együtt megvásárolni. Arra kell figyelnünk, hogy ugyan olyan átmérőjű utántöltőt rendeljünk, vegyünk meg, mint amilyen a csövünk.

Mutass többet
Találatok száma: 130