Szűrők
Bruttó ár
589Ft Ft10691
Akciós / Új
(2)
(11)
Gyártó
(10)
(22)
(5)
(12)
(2)
(64)
(2)
(19)
(1)
(10)
(8)
(1)
(2)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(98)
(61)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

PVA végszerelék

A PVA termékek: háló, zacskó és zsinór formájában évek óta jelen vannak az európai, így természetesen a hazai horgászboltok polcain is. A gyártók újabbnál újabb változatokat kínálnak a horgászoknak. Használatuk óriási segítséget jelent a partközeli és a távoli helyek meghorgászásánál egyaránt. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy segítségükkel az etetési technikák óriásit fejlődtek. S mint azt tudjuk, a pontosan és precízen megvalósított etetési, csali felkínálási stratégia jelenti napjaink pontyhorgászatának lényegét! Napjainkban a PVA termékekről kicsit mintha megfeledkeztek volna a horgászok, pedig fontossága és létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen a bojlis pontyhorgászatban. Számos olyan szituáció létezik, ahol ezek nélkül lényegesen nehezebb lenne megoldani egy-egy helyzetet és kapásig eljutni. Ezeket az oldódó segédeszközöket szeretném nektek kicsit közelebbről is bemutatni.

PVA szalag

Kezdjük is a PVA szalaggal.  A Korda, Carp Zoom vagy Carp Academy PVA szalagot elsősorban a nagyhalas specialistáknak ajánljuk. A horog mellé kötött, szalagra húzott pellet és egész vagy fél bojli a lehető legpontosabb etetést teszi lehetővé. A szalag a vízbe érve szinte azonnal feloldódik. A Fox PVA oldható szalagot különböző helyzetekben használhatjuk, mint füzérek készítésénél és PVA zsákok elkötésénél. Elérhető gyors oldódással télre vagy sekély vizekre. A lassú oldódású változat nyárra és mély vízre ajánlott.

PVA zsinór

Bojlikból, pelletekből szemes anyagokból tudunk füzért készíteni a horog mellé A PVA zsinór segítségével. A PVA zacskók lekötésére is praktikusan használható. A PVA tasakokat, hálókat az ólomhoz rögzítve megakadályozható, hogy dobás közben gubanc keletkezzen. Vízbe érve azonnal eloldódik és a szerelék szabaddá válik. PVA zsinórt találhatunk a Carp Academy márkából. 

PVA tasak

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során lehetővé teszik a rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van versenykörülmények közepette, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében. Az egyik legelterjedtebb és keresettebb tasak most, úgy gondolom, a Kordának van. A Korda Solidz Pva Bag egy kiváló minőségben készülő Pva tasak, amely az új fejlesztésnek köszönhetően minden évszakban maradéktalanul oldódik, a dobásokhoz is kellően erős, nem szakad. Teljesen szagtalan, PH semleges, káros anyagoktól mentes! Egyszerűen töltsd meg, és dobd a kiszemelt helyre. A PVA tasak lehetővé teszi a mikropellettel, stick mixxel, vagy bojlival történő horgászatot. Egész évben használható, tökéletesen oldódik minden hőmérsékletű vízben. Természetesen a többi márka sem marad el a Kordától. Szinte minden gyártónak megvan a saját PVA családja. Beszélhetünk itt a Foxról, Nevisről, Carp zoomról, Prologicról és még sorolhatnánk.

PVA háló

A pontyhorgászatok során főleg extrém időjárási körülmények közepette (pl. viharos szél) nagyon nehéz a pontos etetést tökéletesen végrehajtani, és ez egyaránt érvényes a behordással vagy a bedobással végzett horgászatokra. Pedig a pontos etetés a siker egyik legfontosabb alapfeltétele. A PVA hálók használatával az etetéssel kapcsolatos problémáink egy csapásra megszűnnek, hiszen így rendkívüli mértékben koncentrálhatjuk a horgon vagy a hajszálelőkén felkínált csalink köré az etetést. A PVA háló töltőcsővel az egyik legnépszerűbb termék. Használata egyszerű, gyors, hatékony. Minden típusú csali és etetőanyag bejuttatására alkalmas. A PVA háló esetében a méretet mi tudjuk levágni a kívánt hosszra. Gyorsan oldódik még hideg vízben is. 

PVA utántöltő

Ez tulajdonképpen a PVA háló utántöltője. Kedvezőbb árú, mint a csőre felhúzott kivitel, így ha az elfogyott, általában felesleges újra csővel együtt megvásárolni. Arra kell figyelnünk, hogy ugyan olyan átmérőjű utántöltőt rendeljünk, vegyünk meg, mint amilyen a csövünk.

Mutass többet
Találatok száma: 159
Lista szűrése