Szűrők
Bruttó ár
9989Ft Ft5731941
Akciós / Új
(10)
Gyártó
(1)
(1)
(29)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(10)
Raktáron
(25)
(4)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Humminbird

Te használtál már halradart? 

Korunk egyik legnagyobb vívmánya a halradar, hiszen olyan információkra tehetünk szert, ami korábban lehetetlen volt. Természetesen nem a horgászoknak fejlesztették ki a mérnökök a halradarokat. Legelőször katonai célokat szolgált és elérhetetlen volt a horgászok számára. A technika gyors fejlődése lehetővé teszi, hogy vásárolj magadnak is egy kiváló minőségű Humminbird halradart!

Már egy okostelefon áráért jól használható, minőségi halradart vásárolhatsz. 

Miért a Humminbird halradarokat forgalmazzuk?

Nagyon fontos számunkra a vásárlóink véleménye és vásárlói igénye. A halradart forgalmazó cégek közül nem hiába került be a Halcatraz webáruházba a Humminbird. Nagyon nagy rajongótáborral, elégedett horgásszal találkoztunk az évek során. Fontos számunkra, hogy valóban megbízható és kiváló minőségű terméket adjunk a horgászok kezébe és csónakjába. Biztosított szervizháttér, megbízható forrásból tudjuk készletünkön tudni a Humminbird radarokat.

A Humminbird termékek bemutatása során nem szeretnénk megmondani, hogy melyik halradart érdemes megvásárolni. Nem hiszem, hogy egy hobbi horgásznak egy-másfél millió forintos halradarra van szüksége. A komoly halradarok nem biztos, hogy megtérülnek az évente 10 alkalommal történő használat során. Erre érdemes egy belépő szintű, vagy közepes kategóriájú halradart választani és mindenek előtt megtanulni a használatát.

Fontos lépés a halradar funkcióinak megismerése. Hiába jelez a halradar számos információt, ha nem tudjuk értelmezni. Erre a legnagyobb videó megosztó oldalon sok hasznos információt lehet megismerni a Humminbird radarokról. Legyen ez az első lépése a vásárlásnak, az információ gyűjtés.

Körvonalazódni fog, hogy mire van szükség, és pontosan mit várhatunk el az adott halradartól. A mederfenék megismerésére szinte bármelyik Humminbird halradar jó szolgálatot tesz. A bojlis horgászok számára elegendő a törések megtalálása és máris sikeresebb eredményt érhetnek el az adott horgászaton vagy horgászversenyen. A legtöbb verseny szabályzat nem tiltja ki a halradarok használatát a hely keresés során.

Hol van a legnagyobb szerepe a halradarok használatának?

Természetesen a pergető horgászok körében, akik ragadozó halakra vadásznak. Óriási sikereket lehet elérni halradar használatával hobbi pecán és horgászversenyen. A versenyhorgászok számára már javasolt a magasabb árkategóriás halradarok kiválasztása. A Solix széria kifejezetten ajánlott termékcsoport, ami pontos és hasznos információkhoz segíthet minden horgászt. A Helix 12 kifejezetten jó alternatíva lehet, ha nem szeretnél érintőképernyős halradart, de kell a prémium minőség.

A „Minnkota Terrova 55Lb I-Pilot Link 137cm + Footpedál - Minn Kota Elektromos Csónakmotor Lábpedállal” lehetővé teszi a magasabb kategóriájú halradarokkal való párosítást. Képes a halradaron történő megjelölt helyre vinni a csónakot, ami könnyű irányítást tesz lehetővé horgászat közben. Teljesen kompatibilis egyes Solix és Apex típusú Humminbird halradarokkal. 

Bízunk benne, hogy sikerül megfelelően kiválasztani az adott horgász módszeredhez valamelyik Humminbird halradart. A kínálatunk valós és raktárkészletről szállítjuk házhoz. A felszereléshez szükséges Railblaza adapterek lehetővé teszik a hajóra való rögzítést. Ezek a hajós adapterek biztonságosan rögzíthetők szinte minden csónakra és hajóra.

Mutass többet
Találatok száma: 29
Lista szűrése