PB Products

A PB Products egyre nagyobb népszerűségnek örvend a pontyhorgászoknak gyártott magas minőségű termékeinek köszönhetően. A gyártó kínálatában számtalan olyan eszköz és kiegészítő található, melyet a mai modern horgászat megkövetel. Fűzőtűk, apró cikkek, zsinórok, ruhák és még számtalan olyan eszköz, mely megkönnyíti az életünket a tóparton. Mindenki megtalálja a kedvencét!
 

Nagyon sok márkánál, itt is megtalálható a horgász ruhadarabok. A pólók, mely kényelmes viselet a mindennapokban, vagy a horgászatok során. Ezek elegáns PB logóval vannak díszítve. Ugyan így találhatunk pulcsit is, mely kapucnival van ellátva. Manapság már szinte minden horgászcikk gyártó cégnek jelennek meg különböző előkezsinórjai. Ezeket leginkább a pontyhorgászok részére kínálnak. Viszont, hogy mit mire is használnak, arról sokkal kevesebb szó esik. Ezeket a speciális előke- és előtétzsinórokat szeretnénk most közelebbről is bemutatni.

Mussel
A PB Products Mussel 2-Tone magas kopásállóságú, különlegesen lágy kevlárral kombinált előkezsinór. Rendkívüli terhelhetősége miatt használhatjuk akár előtétzsinórnak (snag leader) is. Extrém nehéz, kagylós terepre ajánljuk. Az előtétzsinór lágyságának köszönhetően biztosan nem fog leperegni az orsó dobjáról, amint felnyitjuk a felkapó kart. A halak épségének érdekében a Mussel 2-Tone - mint minden más magas kopásállóságú leader zsinór - használata ólomelhagyós rendszerrel ajánlott.

Chameleon
Hihetetlenül lágy horogelőke zsinór. Különleges színkombinációjának köszönhetően láthatatlan marad minden mederszerkezet esetén. Ez a könnyen köthető, süllyedő előkezsinór bármely horogtípussal alkalmazható.

Jelly Wire
A pontyhorgászok népes tábora már régóta egy olyan előkezsinórt kívánt, amely lágy és lehúzható (hámozható) bevonattal rendelkezik. Erre válaszul a PB Products fejlesztőgárdája elkészítette a Jelly Wire-t. E gyorsan süllyedő előke tökéletes kör keresztmetszettel rendelkezik. Közepe lágy és nem „szőrösödik”. Bevonata könnyen lehúzható, és az előke elég merev ahhoz, hogy ne gubancolódjon össze dobás közben. Mivel szinte ugyanolyan lágy, mint egy hagyományos fonott előkezsinór, bármely horogformával használható.

Skinless
Merev bevonattal és lágy, fonott maggal rendelkező előkezsinór, amely gyorsan süllyed. A merev, ám könnyen lehúzható bevonat lehetővé teszi a leghatékonyabb kombi előkék elkészítését. Tökéletes választás a távoli horgászatok és törpeharcsás vizek esetén! Tökéletesen alkalmazható helikopteres, vagy például az iszapos mederfenéken a pop-up csalik felkínálásához legjobb „chod-rig” rendszerekkel is. Lágy és könnyen köthető fonott anyaga minden esetben tökéletes akadást eredményez. E két, első ránézésre szöges ellentétben álló tulajdonság (merev bevonat; lágy anyag) lehetővé teszi, hogy bármely horogtípussal sikeresen használhassuk. Azt tanácsoljuk, hogy a Skinless zsinórral készített előkéket helyezzék forró vízbe vagy gőzbe. A magas hőmérséklet még merevebbé teszi a bevonatot, ha lehűlés közben folyamatosan húzzuk (alakját megőrzi). Természetesen a kész előkéket a legcélszerűbb egy előketartóban, kinyújtva tárolni.

Ghost Butterfly
Ma már nincs olyan gyártó, akinek a palettájára ne kerülne fel valamilyen fluorocarbon vagy előkezsinór. Azonban ezek között hatalmas különbségek vannak. Az első és legszembetűnőbb az ár.
Egy dolgot érdemes leszögezni. A 100% fluorocarbon és a fluorocarbonnak mondott zsinórok anyaga között hihetetlen nagy a különbség. Még ha tapintásra és ránézésre nagyjából hasonlók is, nagyon nem mindegy a merevség, illetve a vízben való „láthatatlansága”.
A Ghost Butterfly előke a prémium minőségi kategóriába tartozik a fluorocarbon zsinórok között. 100% tisztaságú fluorocarbon előkezsinór. Fontos tulajdonsága, hogy félmerev, amely rendkívüli kopásállósággal rendelkezik, ugyanakkor a szakítószilárdsága is magas. Kifejezetten ideális a napjainkban igen népszerű merev előkék elkészítéséhez. Például a kombi előkék, vagy a chod szerelékek, amelyeket a ponty egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen tud kifújni.
Shield
Rendkívül lágy monofil előtétzsinór, amely megdöbbentően magas kopásállósággal bír. Lágy szerkezetének köszönhetően csónakkal történő behúzáskor a zsinór magától nem pereg le az orsó dobjáról. A halak épségének érdekében a Shield - mint minden más magas kopásállóságú leader - zsinór használata ólomelhagyós rendszerrel ajánlott.
 

Armabraid
Fonott, lágy és tökéletes kör alakú keresztmetszetű előkezsinór, ami kiválóan süllyed. Ez a könnyen köthető előkezsinór a víz alatt teljesen természetesnek tűnik, így használatával könnyen átverhetjük a legóvatosabb pontyokat is. Az Armabraid zsinór bármely horoggal alkalmazható.
A PB Products fejlesztőgárdája mindig különleges figyelmet fordít arra, hogy a termékek tökéletesen álcázottak legyenek, belesimuljanak a környezetükbe. Minden horgász tudja, hogy amennyiben sikerül a végszerelékünket láthatatlanná tenni a fenéken, az mindig több kapást, nagyobb sikert eredményez.
 

Silk Ray
A PB Products következő generációs előtétzsinórja a Silk Ray! A gyártás során a leadcore (ólombetétes előkezsinór) ólmát eltávolították. Magas szintű gyártási technológiának köszönhetőn ez az ólomszál nélküli speciális anyag mégis megőrizte lágyságát és gyorsan süllyedő tulajdonságát. Fűzőtű segítségével könnyedén fűzhető, így elkészíthetjük belőle kedvenc szerelékünket. Ez az új fejlesztésű szövött anyag hihetetlenül ellenáll a víz alatti akadályok, fák, kagylók dörzsölő hatásának.

Downforce
A PB Products Downforce Leadcore egy különlegesen nehéz, ám extra lágy leadcore puha bevonattal. Lágyságának és rejtő színeinek (sóder, növényzet) köszönhetően gyakorlatilag teljesen láthatatlan még a sekély, tiszta vízben is. A dobozban található fűzőtű segítségével különböző méretű, gyorsan süllyedő és láthatatlan leadcore-t készíthetünk. Ezzel a termékkel biztosan átverhetjük az óvatos pontyokat is!

Találatok száma: 149
Lista szűrése