Szűrők
Bruttó ár
488Ft Ft41991
Akciós / Új
(4)
Gyártó
(1)
(1692)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
(1479)
Méret
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Raktáron
(1106)
(586)
Súly
7 77
Wobbler hossz
2cm cm21
Wobbler súly
2gr gr83
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Rapala


A márka története Finnországban kezdődött családi vállalkozásként 1936-ban. A finn Rapala vállalat termékei az egész világon óriási népszerűségnek örvendenek.
Észak-Amerikától egészen Oroszországig használják a pergető horgászok a Rapala műcsalikat.
Évente több mint, 20 millió darab Rapala Wobblert gyártanak 140 ország piacára.

Nincs ez másképp hazánkban sem. Magyarországon szinte minden pergetőhorgásznak bujkál a pergető táskájában legalább egy darab Rapala wobbler. Bár az én számításaim szerint ez a szám jóval több, mint 1 db wobbler. Az alapját balsafa adta a kezdeti időszakban minden wobblernek. Ez még ma is megmaradt a legtöbb típusnál.

Miért ilyen népszerűek ezek a wobblerek?

A kulcs a kidolgozásban rejlik. A pergető horgászat legfontosabb momentuma, hogy a műcsali utánozza a kishalak mozgását. Erre különösen nagy figyelmet fordít a wobblereket gyártó Rapala vállalat. Sokkal hamarabb érhető el kapás az olyan műcsalival, ami utánozza a vergődő, sérült kishalat. A ragadozó halak szeretik kiragadni a sérült kishalakat, mint az oroszlán az antilopot.
 

Különös figyelmet fordítanak a wobblerek tesztelésére, kipróbálására. Minden wobbler készítése során vízzel teli akváriumban tesztelésre kerül. És ami az egyik legfontosabb: A kiváló akadást prémium minőségű VMC horgok biztosítják. Minden pergető horgásznak származik pozitív élménye, amit Rapala wobblerhez köthet. Ha pergető felszerelés összeállításán gondolkodsz, feltétlenül válassz néhány népszerű típust a pergető táskádba.

Mi számít népszerű Rapala wobblernek?

Igazából az összes wobblert felsorolhatnánk ide, de próbáljuk leszűkíteni a kört a legfontosabbakra. A Halcatraz online horgász webáruházat úgy építettük fel, hogy a lehető legtöbb Rapala terméket megtaláljátok.

Original Floathing – F sorozat
Ezekkel a wobblerekkel indult a Rapala az útjára. Kiválóan utánozzák a sérült kishalak mozgását bevontatás során. El vannak látva egy terelőlapkával, ami a vízoszlopban egyre mélyebbre tör. Megállítás után folyamatosan felemelkedik, az alapja balsafa. A legtöbb ragadozó hal megfogására alkalmas, mert 3 centimétertől egészen 18 centiméterig megtalálható a horgászwebshop kínálatában. Nevezhetjük a világ legismertebb csalijának őket!

 • Fogható halfajok: Balin, süllő, csuka, domolykó, sügér, pisztráng, harcsa
 • Vontatási mélység: 0,0 – 2,3 méter
 • Széles színskálában elérhető
 • Hosszúkás forma

Jointed – J sorozat
A siker kulcsa a két részes kivitelben van. Sokkal jobban tudja utánozni a megsérült, vergődő kishalat. Az alapját az Original sorozat adja, ezért széles színskála megtalálható az online horgászbolt kínálatában. Használható a felszín közelében, de akár a mederfenék közelében is faggathatjuk a vizet. A pergető felszerelésed összeállításából semmiképp se felejtsd ki ezt a típust!

 • Fogható halfajok: Balin, süllő, csuka, domolykó, sügér, pisztráng, harcsa
 • Vontatási mélység: 0,0 – 2,3 méter
 • Balsafa test
 • 2 részes wobbler
 • 5 cm és 13 cm közötti méretek


Rapala Shallow Shad Rap – SSR sorozat
A Rapala SSR sorozatot úgy tervezték, hogy az egészen lassú bevontatástól a gyors bevontatásig egyformán lehessen vele pergetni. Balsafa test jellemzi. Elsősorban a vízoszlop felső rétegében ajánlott a használata.

 • Fogható halfajok: Balin, süllő, csuka, domolykó, sügér, pisztráng, harcsa
 • Vontatási mélység: 1,0 – 2,8 méter


A Rapala wobblereket a megjelenésük idején balsafából készült dobozban dobták piacra. A mai napig megmaradt a dobozka jellegű dizájn, amit már modernizáltak. Egy dolog nem változott. A minőség!

Legyen süllőző felszerelés, vagy harcsázó felszerelés a pergető dobozodban a Rapala wobblereire mindig számíthatsz.
Számos fejlesztést hajtanak végre évről-évre a Rapala mérnökei. Prémium minőségű pergető táskát kínálnak számos méretben. A legtöbb Rapala pergető táska fel van szerelve pergető dobozokkal, amiben könnyedén rendszerezhető minden műcsali. A Rapala fogók, késeket ajánljuk a pergető szett összeállításához.
A Halcatraz online horgászbolt kínálatában ezeket is megtalálod széles választékban.

Mutass többet
Találatok száma: 1692
Lista szűrése