Szűrők
Bruttó ár
488Ft Ft52991
Akciós / Új
(34)
(99)
Csali hossz (cm)
7 18
Gyártó
(1)
(1908)
Hossz (m)
(1)
(4)
(3)
(2)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(10)
(2)
(1479)
Méret
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(4)
(4)
(2)
Raktáron
(1165)
(743)
Wobbler hossz
2cm cm21
Wobbler súly
2gr gr83
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Rapala


A márka története Finnországban kezdődött családi vállalkozásként 1936-ban. A finn Rapala vállalat termékei az egész világon óriási népszerűségnek örvendenek.
Észak-Amerikától egészen Oroszországig használják a pergető horgászok a Rapala műcsalikat.
Évente több mint, 20 millió darab Rapala Wobblert gyártanak 140 ország piacára.

Nincs ez másképp hazánkban sem. Magyarországon szinte minden pergetőhorgásznak bujkál a pergető táskájában legalább egy darab Rapala wobbler. Bár az én számításaim szerint ez a szám jóval több, mint 1 db wobbler. Az alapját balsafa adta a kezdeti időszakban minden wobblernek. Ez még ma is megmaradt a legtöbb típusnál.

Miért ilyen népszerűek ezek a wobblerek?

A kulcs a kidolgozásban rejlik. A pergető horgászat legfontosabb momentuma, hogy a műcsali utánozza a kishalak mozgását. Erre különösen nagy figyelmet fordít a wobblereket gyártó Rapala vállalat. Sokkal hamarabb érhető el kapás az olyan műcsalival, ami utánozza a vergődő, sérült kishalat. A ragadozó halak szeretik kiragadni a sérült kishalakat, mint az oroszlán az antilopot.
 

Különös figyelmet fordítanak a wobblerek tesztelésére, kipróbálására. Minden wobbler készítése során vízzel teli akváriumban tesztelésre kerül. És ami az egyik legfontosabb: A kiváló akadást prémium minőségű VMC horgok biztosítják. Minden pergető horgásznak származik pozitív élménye, amit Rapala wobblerhez köthet. Ha pergető felszerelés összeállításán gondolkodsz, feltétlenül válassz néhány népszerű típust a pergető táskádba.

Mi számít népszerű Rapala wobblernek?

Igazából az összes wobblert felsorolhatnánk ide, de próbáljuk leszűkíteni a kört a legfontosabbakra. A Halcatraz online horgász webáruházat úgy építettük fel, hogy a lehető legtöbb Rapala terméket megtaláljátok.

Original Floathing – F sorozat
Ezekkel a wobblerekkel indult a Rapala az útjára. Kiválóan utánozzák a sérült kishalak mozgását bevontatás során. El vannak látva egy terelőlapkával, ami a vízoszlopban egyre mélyebbre tör. Megállítás után folyamatosan felemelkedik, az alapja balsafa. A legtöbb ragadozó hal megfogására alkalmas, mert 3 centimétertől egészen 18 centiméterig megtalálható a horgászwebshop kínálatában. Nevezhetjük a világ legismertebb csalijának őket!

 • Fogható halfajok: Balin, süllő, csuka, domolykó, sügér, pisztráng, harcsa
 • Vontatási mélység: 0,0 – 2,3 méter
 • Széles színskálában elérhető
 • Hosszúkás forma

Jointed – J sorozat
A siker kulcsa a két részes kivitelben van. Sokkal jobban tudja utánozni a megsérült, vergődő kishalat. Az alapját az Original sorozat adja, ezért széles színskála megtalálható az online horgászbolt kínálatában. Használható a felszín közelében, de akár a mederfenék közelében is faggathatjuk a vizet. A pergető felszerelésed összeállításából semmiképp se felejtsd ki ezt a típust!

 • Fogható halfajok: Balin, süllő, csuka, domolykó, sügér, pisztráng, harcsa
 • Vontatási mélység: 0,0 – 2,3 méter
 • Balsafa test
 • 2 részes wobbler
 • 5 cm és 13 cm közötti méretek


Rapala Shallow Shad Rap – SSR sorozat
A Rapala SSR sorozatot úgy tervezték, hogy az egészen lassú bevontatástól a gyors bevontatásig egyformán lehessen vele pergetni. Balsafa test jellemzi. Elsősorban a vízoszlop felső rétegében ajánlott a használata.

 • Fogható halfajok: Balin, süllő, csuka, domolykó, sügér, pisztráng, harcsa
 • Vontatási mélység: 1,0 – 2,8 méter


A Rapala wobblereket a megjelenésük idején balsafából készült dobozban dobták piacra. A mai napig megmaradt a dobozka jellegű dizájn, amit már modernizáltak. Egy dolog nem változott. A minőség!

Legyen süllőző felszerelés, vagy harcsázó felszerelés a pergető dobozodban a Rapala wobblereire mindig számíthatsz.
Számos fejlesztést hajtanak végre évről-évre a Rapala mérnökei. Prémium minőségű pergető táskát kínálnak számos méretben. A legtöbb Rapala pergető táska fel van szerelve pergető dobozokkal, amiben könnyedén rendszerezhető minden műcsali. A Rapala fogók, késeket ajánljuk a pergető szett összeállításához.
A Halcatraz online horgászbolt kínálatában ezeket is megtalálod széles választékban.

Mutass többet
Találatok száma: 1896 + 12 rejtett
Lista szűrése