Szűrők
Bruttó ár
199Ft Ft429991
Akciós / Új
(35)
(1)
Csapágyszám
(1)
(1)
Fékrendszer, Típus
(3)
Gyártó
(1)
(2)
(406)
(1)
(4)
(1)
Hossz (m)
(1)
(5)
(8)
(7)
(1)
(1)
(1)
(1)
(8)
(8)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(11)
(3)
(50)
Méret
(1)
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
(1)
(1)
(1)
(1)
Pótdobok száma
(2)
Raktáron
(170)
(236)
Tagok száma
1 3
Wobbler hossz
7cm cm8
Wobbler súly
25gr gr40
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Áttétel
(1)
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Energofish márka

Jelenleg Magyarország és Kelet-Európa egyik legnagyobb horgászcikk gyártója és forgalmazója az Energofish. Nevét és termékeit biztosan minden magyar horgász ismeri. Minden horgászbolt polcain és horgász webáruház kínálatában szerepel valamelyik belőlük.
Rengeteg horgász kezdte velük a pályáját és maradt meg továbbra is az Energofish horgász kiegészítők használatánál. A horgász szerelékek teljes összeállítása lehetségessé vált olcsón, legyen az picker horgászat vagy akár pellet horgászat. Európa sok országában tartják kínálatukban a horgász oldalak a termékeiket. Történetük olyan régi, hogy némely mai horgász még meg sem született, amikor ezeket a termékeket már tesztelték.

Részlet az Energofish honlapjáról: „Partnerboltjainkkal együttműködve, igyekszünk megfelelő kínálatot biztosítani a legtöbb alapvető horgászcikk tekintetében, kiemelkedően fontosnak tartjuk a minőségi kiegészítők kínálatának állandó biztosítását. Mindig fontosnak tartottuk a korrekt árak kialakítását, megfelelően összeállított akciós szettjeinkkel hagyományt teremtettünk. Igyekszünk megtartani a legjobbnak kijáró címet ebben a versenyben.”

Ezzel egyet tudunk érteni. Célul tűzték ki a megfizethető árú, ugyanakkor használható horgász szettek elkészítését, ami elsők között sikerült is nekik. Megtalálható horgász szett gyerekeknek vagy a Kamasaki Junior bot család is. Megtaláljuk a match horgászat vagy a fenekező horgászat kellékeit de a Salmo wobblereket is. A horgászat teljes palettáját lefedő márkáról van szó.

Tudta, hogy Besenyei Péter műrepülő pilóta is a horgászat szerelmese? Ezek a horgász kellékek még az ő elismerését is elnyerték. Bátran adja nevét és arcát hozzájuk és használja őket nagy megelégedéssel. Hiszen ezek tényleg szuper horgászcuccok megfizethető áron.

Nézzük ezeket a teljesség igénye nélkül:
Ha pergető felszerelés, akkor ott az L&K (Lukácsi és Kovács) termékcsalád! Kiváló pergető botok, gumihalak, horgok, pergető zsinórok szerepelnek a kínálatban. A súlyozható nyéllel rendelkező legendás ET Spin Blade Elite pergetőbotot bátran ajánljuk egy pergető szett összeállításához. A pergető horgászat kellékei közül a wobblerek is nagyon fontosak. Ki ne hallott volna még a Salmo Thrill sorozatról?

Pontyozó szett (bojlis szerelékek)? Kapható a Carp Expert UV Protection zsinór!

Ha harcsázó szett, akkor Koós Ferenc nevét és termékeit említhetjük. Minden harcsahorgász hallotta már a Koós Catfish nevet. Kiváló harcsás horgász cuccok olcsón. Brutál erős harcsás botok és harcsás kiegészítők azoknak, akik hazánk legnagyobb ragadozó halát üldözik.

Megvásárolható tőlük többek között az előírt szabványnak megfelelő Energofish mentőmellény is! Ne feledjük, életet menthet, ráadásul Magyarországon kötelező tartozék csónakban!

Ezen kívül olyan különlegességek, mint a Carp Expert Pink Method Feeder női horgászbot, a Speedy 1003D Strong etetőhajó vagy Kamasaki lékhorgász bot!
Megtalálhatóak kínálatukban még a Eyelevel divatos napszemüvegei, a jól ismert Carp Expert Neo thermoruha, vagy a rendkívül népszerű Outdoor Master színes kijelzős vezeték nélküli halradar is. Egy harcsázó felszerelés vagy a pergető horgászat, de egy fenekező szett kötelező tartozéka is lehet.
Feeder orsó vagy feeder horgászat, bojlis szerelék vagy picker szett, fenekező szerelékekek vagy komplett akciós horgász szettek? Ez mind lehetséges az Energofish termékeivel! Megtalálható a Halcatraz online horgászbolt és horgász webshop kínálatában is!
 

Mutass többet
Találatok száma: 378 + 28 rejtett
Lista szűrése