Botra Szerelhető Elektromos Kapásjelző Carp Hunter

1 590,00 Ft / db
Nem rendelhető


Botra Szerelhető Elektromos Kapásjelző Carp Hunter

Az EnergoTeam rendkívül sok hasznos kiegészítőt kínál a horgászok számára, ami a vízparton töltött idejük eredményességét sokban megtudja növelni. Jelen esetben is igaz ez, mivel a CarpHunter szériában megjelent egy praktikus kompakt kiegészítő, ami az állóvízi horgászok mellett, a folyóvízeken is sok esetben előnnyel szolgál.

A CH botra szerelhető kapásjelző rendkívül kompakt, kis méretű termék, mely egy csipeszes rendszerű ráfogatóval lett szerelve. A bottestre egy mozdulattal ráhelyezhető, majd a horgászat végével levehető. A bottestre helyezés után a főzsinórt be kell akasztani a kapásjelző erre kialakított részébe és ezáltal, kapás esetén a zsinór oda-vissza mozgására által hangjelzést ad le. A rászorító mellett be és kikapcsoló gomb van az eszközön. Erőforrásaként 3db lr44 1.5v elem szolgál (ez nem része a csomagnak).

Folyóvízre, ahol minimalizálni kell a felszerelés mennyiségét, ez a kis, praktikus kiegészítő nagyon hasznos lehet, akár éjszaka is, rablózáshoz kifejezetten ajánlott.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
energofish-8832 Gyártó Energofish
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Bodnár Tamás
2021-05-31 21:06
Oláh Erzsébet
2021-02-08 14:35
Tóth Imre
2020-06-23 20:07
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!