Szűrők
Bruttó ár
6988Ft Ft71272
Akciós / Új
(4)
Csapágyszám
(2)
(6)
(6)
(6)
Fékrendszer, Típus
(19)
(1)
Gyártó
(1)
(3)
(1)
(26)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Méret
(1)
(1)
(5)
(1)
(4)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
Pótdob anyaga
(4)
(4)
Pótdobok száma
(10)
(8)
Raktáron
(8)
(18)
Áttétel
(1)
(8)
(8)
(1)
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Ryobi

A Ryobi márka igen nagy múltra tekint vissza. Szinte minden idősebb horgász rendelkezett valamelyik régi Ryobi típussal, vagy találkozott vele pályafutása során. E sorok írójának első „igazi” orsója is egy Ryobi 233-as volt. Ez már önmagában is bizonyíték a márka minőségére, hiszen az említett típust már a 40-es években is használták, de még ma is teszik a dolgukat. Természetesen elavultnak számítanak a mai kínálat mellett, de a maguk idejében óriási ugrást jelentettek. Ennek köszönhető, hogy a Ryobi név a köztudatban maradt és horgászok ezrei teszik le még mindig voksukat a gyártó valamelyik típusa mellett.

A Ryobi nem is hazudtolja meg hírnevét. Ma is rendkívül strapabíró orsókat gyárt. Összességében elmondható, hogy szépen kivitelezett, teljesen fémből készült orsókról van szó, a zsinórképük bármely másik híres orsógyártó termékével felveszi a versenyt. Alapvetően precíz illesztés, finom fékrendszer, sima futás és strapabíróság jellemzi őket.
A Halcatraz horgász webshop kínálatában jelenleg a Ryobi Ecusima 2000 szerepel. A Ryobi orsócsalád legfiatalabb tagja az Ecusima, amely megkapta a nagytestvérei megbízhatóságát. Ez a pergető orsó tökéletesen helyt áll a hazai igényeknek. A mérnökök 6+1 rozsdamentes acél csapággyal látták el az orsót a sima futás érdekében. A kínálatban megtalálható 10-es,20-as, 30,as és 40-es méretben, amelyekkel kisméretű vagy nagyméretű ragadozóhalakra is pergethetünk. A Ryobi orsók a minőségi belső anyaghasználatról, pontos illesztésekről és a precíz fékrendszerről híresek, amely tulajdonságok ebből az orsóból sem hiányozhatnak. Az orsót lekerekített alumínium dobbal látták el, melyről könnyedén fut le a zsinór bedobás során.
Évek óta ez a legnépszerűbb orsó a Ryobi kínálatában. Elsősorban a nagy teherbíró képesség és a hibamentes használat miatt ismert. Az orsó test és a mechanikai igénybevételnek kitett belső szerkezeti elemek karbon-kompozit anyagból készültek. A zsinórfektetés pontosan és egyenletesen történik mind fonott, mind pedig nylon zsinórok esetén. Szabadalmaztatott, tűgörgős csapágyon alapuló visszaforgásgátló rendszer. Rozsdamentes acél tengely. CNC technológiával készített belső főalkatrészek. Dobja dúralumínium, az orsó összes csavarja rozsdamentes acél. Az orsó mellé egy grafit pótdob is került a dobozba. Ezek a tények és jellemzők önmagukért beszélnek, ez egy igazán jó pergető orsó. Egy jó pergető bottal párosítva tökéletes fegyver lehet egy pergetés során.
Megtalálható a Halcatraz horgász webshop és horgászbolt kínálatában.

Mutass többet
Találatok száma: 26
Lista szűrése