7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Csapágyszám
(1)
Fékrendszer, Típus
(1)
Gyártó
(1)
Méret
(1)
Pótdob anyaga
(1)
Pótdobok száma
(1)
Áttétel
(1)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Ryobi távdobó orsók

Ryobi – egy márkanév, amely valószínűleg egyetlen horgász számára sem ismeretlen. Ezek az orsók nem Japánban készülnek, de japán szemlélet alapján, japán módszerekkel és japán elvek mentén. Hírnevüket a kiváló minőségű anyagoknak, a japán CNC megmunkálásnak, az óraműpontosságú összeszerelésnek és a rendkívül szigorú minőségellenőrzésnek köszönheti. Mindezek együttesen felelnek azért, hogy minden egyes orsó azonos minőségi szintű legyen, megfeleljen a követelményeknek és minden darab minden alkatrésze a legapróbb részletekig megegyezzen. Amellett, hogy a világon igen népszerű szerszámgépeket is gyárt, saját magán kívül más orsógyártók számára is készít termékeket.

Minden orsójuk védve van a por és a nedvesség pusztító hatásától, melyekért tartós és rugalmas tömítések felelnek. A csigatengelyes dobemelésnek köszönhetően kiemelkedő zsinórfektetéssel bírnak. A precíz és soklamellás fékeknek köszönhetően hihetetlenül simán és precízen állítható a zsinórfutás. Mindegy, hogy egy enyhén behúzott fékre van szükség, vagy olyan orsónk van, ami hatalmas terhelésnek van kitéve. A Ryobi mindig széles kínálattal rendelkezett, így minden horgász találhat közte olyan orsót, amely pont az ő elvárásainak felel meg.

A Ryobi Proskyer Carp távdobó orsó például egy tökéletes pontyozó orsó, amely bármilyen távon történő horgászatra megfelel. Magában hordozza a legkomolyabb technikai fejlesztéseket, amelyek rendelkezésre állnak a japán mérnökök számára. A precíziós fékrendszer egyenletes zsinóradagolása, és az erősített felkapókar a legkeményebb helyzetekben is felül tud emelkedni a nehézségeken. A rotor lenyűgöző karbonszövet berakással van ellátva, amitől az orsó prémium termék mivoltát tükrözi. Az orsó elegáns fekete házában 5+1 rozsdamentes acélcsapágy rejtőzik, amely garantálja a sima futást. Az orsó zsinór aláfutásgátló rendszerrel van ellátva, amely megakadályozza a zsinór dob alá szorulását. Az alumínium dob kúpos kialakítást kapott, amellyel a nagy, sőt extrém távolságok meghorgászása sem jelent akadályt. Zsinórkapacitása akár 300 méteres behúzós pecát is lehetővé tesz. Nagy pontyokra vagy harcsára való horgászathoz ideális választás lehet, mert a szerkezete ellenáll a legkeményebb küzdelmeknek is. A tökéletes zsinórfelrakásról a csapágyazott prémium zsinórvezető görgő gondoskodik a precíz, csigatengelyes dobemelő rendszerrel egyetemben. Ez az orsó még a legmagasabb elvárásokat támasztó horgász kezében is megállja a helyét.

A Ryobi orsók megfizethető és minőségi darabok. Így bátran ajánljuk mindenkinek, aki valóban strapabíró mechanikára vágyik és sikerét nem bízza a véletlenre.

Mutass többet
Találatok száma: 1