Szűrők
Bruttó ár
43988Ft Ft43991
Csapágyszám
(1)
Fékrendszer, Típus
(1)
Gyártó
(1)
Méret
(1)
Pótdob anyaga
(1)
Pótdobok száma
(1)
Áttétel
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Ryobi távdobó orsók

Ryobi – egy márkanév, amely valószínűleg egyetlen horgász számára sem ismeretlen. Ezek az orsók nem Japánban készülnek, de japán szemlélet alapján, japán módszerekkel és japán elvek mentén. Hírnevüket a kiváló minőségű anyagoknak, a japán CNC megmunkálásnak, az óraműpontosságú összeszerelésnek és a rendkívül szigorú minőségellenőrzésnek köszönheti. Mindezek együttesen felelnek azért, hogy minden egyes orsó azonos minőségi szintű legyen, megfeleljen a követelményeknek és minden darab minden alkatrésze a legapróbb részletekig megegyezzen. Amellett, hogy a világon igen népszerű szerszámgépeket is gyárt, saját magán kívül más orsógyártók számára is készít termékeket.

Minden orsójuk védve van a por és a nedvesség pusztító hatásától, melyekért tartós és rugalmas tömítések felelnek. A csigatengelyes dobemelésnek köszönhetően kiemelkedő zsinórfektetéssel bírnak. A precíz és soklamellás fékeknek köszönhetően hihetetlenül simán és precízen állítható a zsinórfutás. Mindegy, hogy egy enyhén behúzott fékre van szükség, vagy olyan orsónk van, ami hatalmas terhelésnek van kitéve. A Ryobi mindig széles kínálattal rendelkezett, így minden horgász találhat közte olyan orsót, amely pont az ő elvárásainak felel meg.

A Ryobi Proskyer Carp távdobó orsó például egy tökéletes pontyozó orsó, amely bármilyen távon történő horgászatra megfelel. Magában hordozza a legkomolyabb technikai fejlesztéseket, amelyek rendelkezésre állnak a japán mérnökök számára. A precíziós fékrendszer egyenletes zsinóradagolása, és az erősített felkapókar a legkeményebb helyzetekben is felül tud emelkedni a nehézségeken. A rotor lenyűgöző karbonszövet berakással van ellátva, amitől az orsó prémium termék mivoltát tükrözi. Az orsó elegáns fekete házában 5+1 rozsdamentes acélcsapágy rejtőzik, amely garantálja a sima futást. Az orsó zsinór aláfutásgátló rendszerrel van ellátva, amely megakadályozza a zsinór dob alá szorulását. Az alumínium dob kúpos kialakítást kapott, amellyel a nagy, sőt extrém távolságok meghorgászása sem jelent akadályt. Zsinórkapacitása akár 300 méteres behúzós pecát is lehetővé tesz. Nagy pontyokra vagy harcsára való horgászathoz ideális választás lehet, mert a szerkezete ellenáll a legkeményebb küzdelmeknek is. A tökéletes zsinórfelrakásról a csapágyazott prémium zsinórvezető görgő gondoskodik a precíz, csigatengelyes dobemelő rendszerrel egyetemben. Ez az orsó még a legmagasabb elvárásokat támasztó horgász kezében is megállja a helyét.

A Ryobi orsók megfizethető és minőségi darabok. Így bátran ajánljuk mindenkinek, aki valóban strapabíró mechanikára vágyik és sikerét nem bízza a véletlenre.

Mutass többet
Találatok száma: 1
Lista szűrése